2022 - 2023 01.07.2022  -  30.04.2023
Vejledning

Redskabsbane - t-shirt (REDTS)

T-shirt til opvisningen

Tilmeld/Læs mere - (1)

Den fleksible løsning (FLEX)

For at skabe så stor fleksibilitet som muligt for at kunne dyrke motion i vores lokalområdet, har vi valgt at lave en betalingsform, vi kalder "DEN FLEKSIBLE LØSNING". Hvis du ønsker at deltage på flere hold for voksne, kan du med økonomisk forhold tilmelde dig "Den fleksible løsning" i stedet for de enkelte hold: Det koster kun 1000 kr. for en hel sæson at gå på alle disse hold pr. gymnast. Du skal ikke tilmelde dig det enkelte hold, men blot vælge "Den fleksible løsning".

Følgende hold er med i den fleksible løsning: 
Bowls
Ældremotion
Dans dig glad
Just Gym Dance
Styrk dig fit
Formiddagsmotion for alle
Motionsboksning 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Jumping Fitness - onsdag (JFON)
Er du klar på at have det sjovt, mens du dyrker motion? Så er det nu skal melde dig til Jumping fitness.
Onsdags holdet er for nybegynder. Vi starter stille ud hvor vi lærer trampolinen at kende, samt de mest basale trin. Vi bygger langsomt mere og mere på, når vi har det basale på plads. Selvom onsdagsholdet er for nybegynder, så kan jeg garantere for at I får masser af sved på panden mens vi har det sjovt. På onsdagsholdet er alle velkomne, også selv man ikke er nybegynder, der er plads til glade motionister i alle former og størrelser. Vi gør plads til hinanden, og griner med hinanden og ikke ad hinanden - det med at koordinere arme og ben på samme tid kan til tider være sværere end man tror.
Vi starter hver træningen op med en kortere opvarming og dynamisk udstrækning, herefter hopper vi ca i 25 min, med indlagte pauser, så bruger vi ca. 10 på styrketræning, hvorefter vi slutter af med udstrækning.
General information om jumping fitness:
Jumping fitness er en sjov og anderledes træning som giver masser af sved på panden og smil på læben. Jumping fitness er en kombination af hurtige og langsomme hop, trin og sprint på trampolinen, som udføres til energisk musik.
Træningen udføres på specielt udviklede trampoliner med en blød affjedring som kan klare en vægt på op til 120 kg.
Jumping fitness er en skånsom træningsform for både knæ og ryg, samtidig med at det er en yderst effektiv og energisk træning hvor du får pulsen i vejret! Hvis du har nakke-, ryg-, hofte og knæproblemer anbefaler vi dig at prøve Jumping og slev opleve hvordan kroppen reagerer. Det er bestemt et forsøg værd og det kan være at du opdager en helt ny træningsform som du ikke kan være foruden. Hele kroppen bliver styrket og du får en fantastisk kardiotræning.
Jumping fitness kan dyrkes af alle, dog med få undtagelser:
Jumping fitness frarådes hvis du er gravid eller lige har født. Vi råder sig til at vente 4-6 måneder efter fødsel, herefter vil Jumping fitness være en god bækkenbundstræning. Jumping fitness frarådes endvidere i forbindelse med hjertesygdom.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Jumping Fitness - tirsdag (JFTI)
Jumping fitness er en sjov og anderledes træning som giver masser af sved på panden og smil på læben. Jumping fitness er en kombination af hurtige og langsomme hop, trin og sprint på trampolinen, som udføres til energisk musik. 
 
Træningen udføres på specielt udviklede trampoliner med en blød affjedring som kan klare en vægt på op til 120 kg.
Jumping fitness er en skånsom træningsform for både knæ og ryg, samtidig med at det er en yderst effektiv og energisk træning hvor du får pulsen i vejret! Hvis du har nakke-, ryg-, hofte og knæproblemer anbefaler vi dig at prøve Jumping og selv opleve hvordan kroppen reagerer. Det er bestemt et forsøg værd og det kan være at du opdager en helt ny træningsform som du ikke kan være foruden. Hele kroppen bliver styrket og du får en fantastisk kardiotræning.
 
Lidt om mig:
Jeg er uddannet instruktør i Jumping fitness basic i august 2020. Jumping er en sjov og effektiv træningsform og jeg vil love dig at vi har en fest hver gang!

En træning starter med 10 opvarmning og dynamisk udtrækning, herefter hopper vi 35 min. inklusive indlagte pauser til forskellige energiske rytmer. Inden udstrækning kan der være plads til styrketræning med fokus på eks mave, balder/lår og arme.

På tirsdagsholdet vil der være indlagte drikkepauser mellem hver sang, hvor pulsen kan komme ned og væskebalancen kan plejes. På torsdagsholdet vil du opleve at man hopper til meget energisk musik og der vil være færre drikkepauser. På begge hold vil der være en rolig opstart og introduktion til de forskellige trin.
Uanset om du vælger at Jumpe på et eller flere hold, undgår du ikke at få sved på panden, så husk at medbringe håndklæde, vand og et par indendørssko.
 Hvornår frarådes Jumping Fitness?
Er du gravid eller har du lige født, fraråder vi Jumping Fitness. Vi råder dit til at vente 4-6 måneder efter fødsel, herefter vil Jumping Fitness være en fantastisk bækkenbundstræning.
Jumping Fitness frarådes endvidere i forbindelse med hjertesygdom.
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Jumping Fusion - torsdag (JFTO)

JUMPING FITNESS FUSION er en blanding af almindelig JUMPING FITNESS og styrke træning.

Timen starter med jumping, midt i træningen vil der være 20 til 25 minutter med styrke øvelser.  Her bruges der også  musik. Vi træner ved at bruge vores egen kropsvægt, elastikker og glidepladder.

Styrke træningen foregår på selve trampolinen eller ved brug af trampolinen.


Træningen styrker også balance og kondition. Trampolinens støddæmpende virkning gør at led ikke bliver belastet på samme måde som ved fx almindelige hop. 

På FUISON holdet vil  fokus være på at styrke hele kroppen.

Du vil lave øvelser som mavebøjninger, planke, squat, armbøjninger, dips og andre sjove øvelser.


Der vil være mange gentagelser med korte pauser.


Træningen afsluttes med Jumping og udstrækning.


Tilmeld/Læs mere - (0)

Motionsboksning (BOKS)
Motionsboksning er for dig, der godt kan lide at få sved på panden og samtidig have det sjovt.
 
Vi kombinerer styrke- og konditionstræning og elementer fra boksetræning. Der er ikke særlige forudsætninger for at deltage, andet end at du kan lide at give den fuld gas i 75 minutter hver torsdag.
 
Vi sørger for at få alle med og hjælper dig med at tilpasse træningen, hvis du f.eks. har skader el. lignende. Til gengæld garanterer jeg dig, at du kommer i god form og får fat i alle muskelgrupper, samt sover godt om natten.
 
Kom endelig forbi til en prøvetime, så kan du se, om det er noget for dig.
 
Vi glæder mig til at se dig til sjov og hård træning.
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motorik (MOTOR)
Holdet er for børn med motoriske udfordringer. Børn som har brug for et hold med ro og få deltager. Vi bruger redskaberne til at lege/øve/træne de forskellige grundøvelser. Vi slutter altid af med afslapning til rolig musik.
 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Stjernemix (4-6) (STJER)

Vi skal have det sjovt med lege, sanglege, rim og remser, små redskaber, lege /øve de forskellige grundlege. Vi skal prøve at lave "farlige redskabsbaner". Vi vil i løbet af sæsonen holde bedsteforældredag, lygtedag og hvad vi ellers finder på.
 
Tilmeld/Læs mere - (1)