2019-2020 01.05.2019  -  30.04.2020
Vejledning

Aftenyoga (2. periode) (afyo2)
Vi går langsomt frem, fordi det tager tid at integrere øvelser, dyb vejrtrækning og kropssansning. Vi arbejder både med øvelser, der vitaliserer og forbereder dagens aktiviteter og øvelser,der afspænder, gir ro og fordybelse. Sanne og Sanne skifter til at undervise og denne vekslen gir en bred introduktion til krop - meditation - sundhed. Alle kan være med også selvom yogaøvelserne kan udfordre og kræve styrke og smidighed - men øvelserne gøres med respekt for elevernes begrænsninger. 
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Bowls (BOWL)
Vi spiller bowls hver tirsdag i Toksværd hallen kl. 9.30 - 11.30. Alle er velkomne til en gratis prøvetime.
Bowls er et spil, hvor man ruller skævt vægtede eller lidt asymmetriske kugler, kaldet Bowls, nærmest til en mindre kugle.
Spillet foregår indendørs i hallen på filt-tæpper.
Alle kan deltage i spillet uanset alder, der er ingen forudsætning for at kende spillet i forvejen.
Hvis man har lyst, kan vi efterfølgende nyde medbragt kaffe i kantinen.
 
Målgruppe: Senior
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Five-a-side håndbold (fiash)
Five-a-side Håndbold

Gør comeback på håndboldbanen med motionshåndbold for tidligere håndboldspillere, eller - hvis du er nybegynder - kom og prøv noget helt nyt!

Five-a-side Håndbold er et fem-mod-fem-spil på forkortet bane uden dommer, men med fuld knald på - dog uden fysisk kontakt som ved almindelig håndbold. En helt ny bold med et godt greb er udviklet til spillet, og der er masser af muligheder for at blære sig, selvom bolden er blødere end en klassisk håndbold.

Så savner du at smide bolden i mål og råbe "retur!" bagefter til dine holdkammerater? Eller en tår at drikke i omklædningsrummet efter en god gang bold? Så er Five-a-side Håndbold et spil for dig.

Småskader, en travl hverdag eller lidt bonuskilo på maven er ingen hindring,:-)

Kom frisk!
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hold hjernen frisk (HohjF)
SMART træning er et boost til din hjerne. Det udfordrer din hukommelse og koncentration samtidig med at du træner din balance og koordination. Dette gøres ved lege med bolde, huskespil og balance.
Ligesom du kan holde dine muskler ved lige, kan du også holde hjernen i gang. Øvelserne er ikke fysisk krævende, men din hjerne kommer på arbejde.
Alle kan have gavn af det uanset aldre.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Just Gym Dance (JGD)
Holdet er en del af den flexible løsning og er et fitness tilbud til dig, som holder af, at bevæge dig til nyere rytmisk musik.
Vi starter hver time med en blid opvarmning og vil derefter danse i små intervaller, så vi lige kan nå at trække vejret ind i mellem. Husk vandflasken.
Måden, vi danser på, kan sammenlignes med Nintendo Wii Just Dance. Instruktøren fungerer som dit spejlbillede, så du skal blot kopiere øvelserne. Derfor vil du også opleve, at der er mange gentagelser og at øvelserne er forholdsvis simple.
 
Holdet henvender sig til unge og voksne af begge køn, men hvis du hverken føler dig ung eller voksen, kan du selvfølgelig stadig deltage.
Husk at du kan tilmelde dig en gratis prøvetime på vores hjemmeside.
Jeg glæder mig til at se rigtig mange nye ansigter til en god omgang sved på panden.
Tilmeld/Læs mere - (1)

LB juniormix (jumix)
LB_Juniormix er en kombination af sidste sæsons “Spring øvede” og “Showdance”. Kombinationen gør, at der er bedre mulighed for selv at vælge hvor meget dans og spring man har lyst til. Rent praktisk vil det sige, at man har mulighed for at vælge at være springer, danser eller en blanding.

På holdet vægter vi det sociale meget højt. Jo bedre gymnasterne har det med hinanden, desto bedre bliver miljøet for at udvikle sig. Derfor vil vi i løbet af træningerne arbejde meget med samarbejde og fællesskab, særligt på tværs af aldersgrupperne. I løbet af sæsonen har vi planer om ekstratræninger, både i springcenter men også i vores egen hal, hvor vi i den grad har fokus på sammenholdet.

For at kunne udvikle springgymnasterne bedst muligt, forventer vi at de har styr på de basale elementer, herunder vejrmølle, araber, koldbøtte og afsæt i trampolin (ophop). Vi vil derfor forbeholde os retten til at flytte på den enkelte gymnast, hvis vi vurderer, at niveauet endnu ikke er der hvor vi kan udvikle på det. Er man i tvivl om gymnasten har niveauet til, at få det optimale ud af træningen, så tag endelig kontakt til en af instruktørerne.

På dansesiden vil der blive arbejdet med forskellige dansegenrer bl.a. girly, hiphop og contemporary.

Vi er igen i år klar med et nyt og spændende tema, og vi håber at se en masse både nye og “gamle” friske gymnaster!
Tilmeld/Læs mere - (1)

LB Juniormix Dragt (LBJUD)
Køb af LB Juniormix dragt.
 
Dragt udleveres ved først træning efter registreret betaling.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Mave/balder/lår (MBL)

Dette er den sjove time, hvor vi har mest fokus på netop mave, balder og lår.Der vi blive vist øvelser for nybegynderen, mens de øvede vil blive udfordret en del mere. Der vil være kendte øvelser og mere svære. Der bruges desuden redskaber. Alle vil kunne deltage på dette hold.

 
Målgruppe: Voksne 
Tilmeld/Læs mere - (1)

MGP-dans (MGPda)

Holdet er for børn fra 4 til 8 år, som elsker at danse og bevæge sig til musik. Vi vil i år lave en masse forskellige sekvenser, til kendt børnemusik f.eks. fra MGP eller Ramasjang. Træningen vil bestå af både leg og dans, så der er plads til at have det sjovt, samt at fyre den af.

 
Tilmeld/Læs mere - (1)

MGP-dans/dragt+vimpel (MGPdd)
Køb af MGP-pigernes dragt og vimpel.
 
Dragt og vimpel udleveres først træning efter registreret betaling.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motionsboksning (BOKS)
Motionsboksning er et hold for børn over 13 år, unge og voksne, øvede som uøvede. På holdet bliver der primært trænet konditions-, styrke- og boksetræning. Bemærk at vi ikke slår på hinanden. På holdet vægtes de sociale aspekter højt, så der opnås et godt miljø, hvor der selvfølgelig vil være plads til sjov, varieret og hård træning. Motionsboksning er et hold for dig, som vil have en effektiv og intens træning. Vi glæder os til en hård og sjov vintersæson.
 
Målgruppe: 14 år og opefter
Tilmeld/Læs mere - (1)

Motorik (MOTOR)
Holdet er for børn med motoriske udfordringer. Børn som har brug for et hold med ro og få deltager. Vi bruger redskaberne til at lege/øve/træne de forskellige grundøvelser. Vi slutter altid af med afslapning til rolig musik.
 
Målgruppe: Børn
Tilmeld/Læs mere - (1)

Q´erne (LBQ)

Er du pige/kvinde over 25 år, og er du til bevægelse, rytmisk gymnastik til forskelligt musik ?

Kan du lide følelsen af team ånd, af at vi trækker i samme retning, medens vi arbejder mod samme mål, sæsonens opvisninger ?

Er du indstillet på at have det sjovt, mens vi arbejder med de vigtigste elementer i gymnastikken Styrke/udholdenhed, kondition, smidighed, balance, koordination og hvor vi undervejs i det svedige arbejde får tryllet et alsidigt opvisningprogram frem. ?

HVIS JA til bare et enkelt spørgsmål, så er QERNE holdet for dig. Glæder mig til se dig på holdet.

 

Målgruppe: fra 25 år.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Springspirerne (sprsp)
Springspirer er for springgymnaster på begynder- og letøvet niveau. Her har vi fokus på den basale grundteknik, som er nødvendig for at kunne videreudvikle gymnasten. I løbet af sæsonen vil vi arbejde med forskellige redskabsstationer og opbygninger. Derudover vil gymnasterne blive introduceret til rytmisk gymnastik.
Vi glæder os til en sjov og spændende sæson!
Tilmeld/Læs mere - (1)

Springspirerne - dragt (spspd)
Køb af Springspirerne - dragt.
Dragt udleveres først træning efter registreret betaling.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Stjernemix (STJER)

Vi skal have det sjovt med lege, sanglege, rim og remser, små redskaber, lege /øve de forskellige grundlege. Vi skal prøve at lave "farlige redskabsbaner". Vi vil i løbet af sæsonen holde bedsteforældredag, lygtedag og hvad vi ellers finder på.
 
Målgruppe: 3-7 år 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Stjernemix med fart (STMXF)
Da vi igennem flere sæsoner oplever, at der er flere og flere børn, som kun ønsker at deltage på redskabsdelen, Prøver vi at starte et hold op hvor det næsten kun er redskaberne vi bruger. Vi skal lave forskellige redskabsbaner, som vi kan bruge en masse energi på. Forældre er meget velkomne til at deltage sammen med barnet. Vi vil slutte timen af med afslapning til rolig musik.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Styrkeholdet (styrk)

Styrkeholdet er for dig, der ønsker at blive udfordret, stærkere og mere udholdende.

Kom glad til en hyggelig træning.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Vinter Løb (Vinlø)

Vinter løb er for dig der gerne vil holde gang i benene vinteren over. Det er et hold for alle, der har mod på at løbe Holme-Olstrups gader tynde, mens vi venter

Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen/barn 0-2 år (FOR-1)
Har dit barn lyst til at bevæge sig og have det sjovt sammen med andre, vil voksen-barn gymnastik helt stikker være noget for jer. Du kan være forældre, bedsteforældre, nabo eller noget helt fjerde - bare du har lyst til at lege med.
Vi skal udforske de mange sanser som udvikler sig eksplosivt i de første leveår.
Gymnastiktimerne består af bevægelse, der stimulerer sanserne, hvorigennem grundmotorikkens udvikling
styrkes. Alle er velkomne på holdet og med flere års erfaring som instruktør, giver Dennis god plads til lege på alle børnenes niveau - og måske du kan få udfordre dig selv lidt også undervejs.
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen/barn 3-4 år (FOR-2)

Igennem leg med den voksne og de andre børn, udforskes kroppens muligheder. Sanserne og barnets motorik stimuleres på spændende redskabsopstillinger/baner. Undervisningen vil ud over leg på redskaber, også indeholde sanglege og god børnemusik der stimulerer og understøtter legen. Der vil blive arbejdet med balance, ruller(kolbøtter), trille, hop, nedspring (hoppe ned fra noget).

 
Målgruppe: Børn fra 3-4 år 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga (yoga)

Vi går langsomt frem, fordi det tager tid at integrere øvelser, dyb vejrtrækning og kropssansning. Vi arbejder både med øvelser, der vitaliserer og forbereder dagens aktiviteter og øvelser,der afspænder, gir ro og fordybelse. Sanne og Sanne skifter til at undervise og denne vekslen gir en bred introduktion til krop - meditation - sundhed. Alle kan være med også selvom yogaøvelserne kan udfordre og kræve styrke og smidighed - men øvelserne gøres med respekt for elevernes begrænsninger

 
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Ældremotion (ÆLD)
Ældremotion er for både mænd og kvinder i en moden alder. Vi styrker musklerne, holder kroppen vedlige og bevægelig med siddende, stående og liggende øvelser. Vi træner med små redskaber. Tøjet skal være behageligt og bevægeligt, og et par skridsikre sko.
 
Målgruppe: Senior
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Den fleksible løsning (FLEX)

For at skabe så stor fleksibilitet som muligt for at kunne dyrke motion i vores lokalområdet, har vi valgt at lave en betalingsform, vi kalder "DEN FLEKSIBLE LØSNING". Hvis du ønsker at deltage på flere hold for voksne, kan du med økonomisk forhold tilmelde dig "Den fleksible løsning" i stedet for de enkelte hold: Det koster kun 900 kr. for en hel sæson at gå på alle disse hold pr. gymnast. Du skal ikke tilmelde dig det enkelte hold, men blot vælge "Den fleksible løsning".


Tilmeld/Læs mere - (1)