Instruktør
Agnes Jørgensen

Mit navn er Agnes og jeg er hjælpetræner i Lundebakke gf. Jeg har selv gået til gymnastik siden 2014 og gør det stadig den dag idag.

Læs mere
Anna Nowak

Mit navn er Anna og jeg har været hjælpetræner og instruktør siden 2015. I forhold til kurser har jeg taget forskellige modtagelses kurser samt førstehjælp gennem årene. Jeg elsker gymnastik og er derfor glad for at være instruktør i Lundebakke gf.

Læs mere
Carina Bundgaard Olsen

Jeg er 32 år og uddannet socialrådgiver. Jeg er bosiddende i Toksværd sammen med min mand og vores 2 børn. Herhjemme går vi op i fysisk aktivitet og deltager allesammen i forenings/klub aktiviteter på ugentlig basis. For mig er den bedste træning, den træning man får gjort! Derfor er det vigtigt at træning er sjovt for at man kan forsætte uge efter uge. 

Jeg har som barn dyrket gymnastik og siden spillet fodbold i omkring 15 år. Fodbolden blev lagt på hylden i 2016 efter en korsbåndsskade og jeg har savnet noget at kunne sætte i stedet. I 2022 stiftede jeg bekendtskab med Jumping Fitness og jeg er vild med det! I foråret 2023 blev jeg certificeret Jumping Fitness instruktør med drømmen om at kunne smitte andre med den glæde som jeg får igennem trampolinen.

Læs mere
Caroline Amalie Trudslev
Jeg hedder Caroline, er 12 år gammel og går i 6 klasse på Holsted skole. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 1 år gammel.
Lige nu træner jeg i Fensmark IF, hvor jeg går til konkurrencegymnastik.
Jeg elsker at være sammen med børn, da jeg selv har 3 søskende på 5 og 6 år. Jeg vil derfor glæde mig til, at være sammen med
jer, hver uge og være med til, at i vil komme til at holde ligeså meget af gymnastik som jeg gør.
61159713
Thorvoee1976@gmail.com
Læs mere
Caya Demuth

Jeg hedder Caya, er 13 år gammel og går i 7. klasse på Holmegaardskolen. Jeg er rigtig glad for at gå til teater i min fritid, hvor jeg synger, danser og spiller skuespil. Når jeg ikke er til teater, bruger jeg meget tid sammen med mine veninder og familie. Jeg har tidligere gået til både gymnastik og dans.

Læs mere
Dennis Meier Schmøde
Med børnene i centrum, kaster jeg jer og de lækre små poder ud i, at tumle og udfordre de mange sanser menneskekroppen indeholder! Jeg er uddannet ergoterapeut og har derfor stort kendskab til børns udvikling helt fra den spæde start til de unge år. Derudover har jeg selv 4 knægte som kræver vidt forskellige ting rent udfordringsmæssigt. Jeg glæder mig til at byde op til leg og underholdende øvelser, som kræver noget at både store og små.
Læs mere
Dorthe Payberg

Efter 3 år’s uddannelse på Lis Burmeister’s Gymnastik Institut kunne jeg kalde mig eksamineret gymnastik og svømme lærer, med speciale indenfor rytmisk gymnastik og jazzballet. De efterfølgende 5 år var gymnastikken mit fuldtidsjob, hvor jeg havde både børne og voksen hold. Siden har gymnastikken været på deltid. Jeg har løbende videreuddannet mig på kurser og højskoler i bl.a. aerobic, zumba, dans og ældregymnastik.

27269341
dorthepayberg@live.dk
Læs mere
Helle Johansen
Jeg bor i Holme Olstrup, sammen med min mand og to drenge (Victor og Oscar). Til daglig arbejder som sygeplejerske på Køge Universitets Hospital.
Jeg har tidligere dyrket en masse spring gymnastik, også på konkurrence plan, men der er mange mange år siden.
Jeg synes det er vigtigt at børn, går til sport, at de får rørt sig, også trods de lange skoledage, det giver dem en masse socialt, på kryds og tværs af kønnene og alder også.
For mig er det også vigtigt, at under træningen er der en del regler som skal følges af alle, også selvom det skal være sjovt, dels for at alle kan holde ud og være med, men også så sikkerheden er i orden og at denne bliver overholdt.
Jeg vil møde op hver onsdag med smil på læben, og være med til at sørge for at alle får 1½ times go´træning.
Læs mere
Iver Christensen
For mig er motion en vigtig del af hverdagen. Jeg er 84 år, og nyder især et aktivt liv udendørs, men vinteren kalder på de indendørs aktiviteter. Jeg har været gymnast, line-danser, fodbold- og håndboldspiller i mange år
Læs mere
Jesper Thorvøe Andersen
Som ung har jeg dyrket svømning og volleyball, men nu er det boksetræning i foreningen jeg hygger mig med. Jeg har selv 3 børn i alderen 2-3 år og har været med som forældre på forældre/barn 0-2år og har det forgangne år selv haft forældre/barn 3-4år. For mig er det vigtigt at børn får lov til at udfolde sig gennem deres krop for at udvikle deres koncentration, motorik og sanser.
Læs mere
Jette Søndergaard

Jeg har i mange år været aktiv i foreningen, både som instruktør og aktiv på flere hold.

Jeg kan lide at være aktiv og tager nu udfordringen med ældremotion op.

Læs mere
Joy Sørensen
Jeg har siden 1987 haft børn og voksne til gymnastik. Både til rytme, spring, børneleg, callanetics, meditation og nærvær. Det er herligt at være en del af et børnehold, hvor børnene jubler over at bruge deres krop og ikke mindst at lære nyt.
Læs mere
Karen Raff
Jeg er mor til to piger, fra 2015 og 2017. Da min ældste var knap 1 år, startede vi på voksen/barn gymnastik, som vi begge havde stor glæde af. Siden da, er vi fortsat til gymnastik, og da den mindste var gammel nok, startede hun også til gymnastik. 
Jeg gik selv til gymnastik da jeg var barn, og kan stadig huske, glæden ved at komme ud og være aktiv sammen med mine venner.
 
Da jeg i efteråret 19 fik muligheden for at være træner for et børnehold, sprang jeg til med det samme – og det har jeg ikke fortrudt. Jeg mener, at gymnastiktimerne skal være sjovt, og hver enkelt deltager på egne præmisser, men får udfordret deres grænser.
Læs mere
Kaya Wolsing Ebert

Jeg hedder Kaya, jeg er født i 2009 og bor i Holme-Olstrup med mine forældre og 2 brødre. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var helt lille. Jeg har været på forskellige hold i foreningen og har de sidste år gået på springholdet, som jeg forsat gør. Nu skal jeg prøve at være hjælpetræner på Stjernemix og jeg glæder mig.

22410097
ditte@hansens-software.dk
Læs mere
Kinga Ferslev

Jeg er certificeret Jumping fitness instruktør i 2019. Lige siden jeg fik mit første certifikat som basis instruktør i 2019 har jeg haft fornøjelsen af at tilbyde jumping fitness  her i vores Gymnastikforening.  I 2020 fik jeg en overbygning og kunne tilbyde jumping fusion, hvor der er større  fokus på styrketræning af hele kroppen.

Jumping fitness en er effektiv, sjov og intens træningsform. Det er en træningsform som egner sig til alle,, både kvinder og mænd.  Jeg er energisk og nyder at være i instruktør. Jeg går op i at man skal føle sig  tryg  jeg går op i være med til at skabe et godt   fællesskab på mit hold.  Jeg sørger for at  træningen er effektiv, den og består af både cardio og styrke. Du får sved på panden mens vi har en fest og god stemning. Jeg bruger energisk musik som hjælper os med at yde det bedste.

Jeg er 38 år, mor til 3 og bor selv i Holme-Olstrup sammen med min familie.


 

Læs mere
Lærke crone Sørensen

Hej mit navn er Lærke jeg er 14 år og er hjælpeinstruktør  på Springspirerne i Lundebakkegymnastikforening 

Jeg har selv gået til gymnastik i lidt over 6 år.

Læs mere
Maria Strange
Jeg har dyrket mange former for sport, styrketræning og holdtræning de sidste mange år. Jeg er ikke uddannet instruktør, men bruger mine egne erfaringer med træning i min undervisning. Jeg arbejder som pædagog i en daginstitution, og er vandt til at organisere, og stå foran, i mit daglige virke. Jeg elsker musik og motion, og at have det sjovt i træningen. Det er det jeg synes er så dejligt ved holdundervisning.
Læs mere
Mette Nygaard Jensen

Jeg underviser i SMART-hold hjernen frisk, og i 2023 tog jeg uddannelsen som SMART-training instruktør i DGI. 

Det er interessant hvordan vi gennem livet kan udvikle vores hjerne og holde os friske i mange år, og jeg brænder for at medlemmer i alle aldre kan få glæde af dette.

I mange år har jeg været forælder på sidelinjen til mine børns gymnastik. Jeg har altid beundret de frivillige instruktører der var der og fik det hele til at lykkes. 

Jeg har tidligere været instruktør på foreningens springhold.  

I min fritid dyrker jeg styrketræning og cykling


 

Læs mere
Mille Breinholt Jensen
Jeg har selv gået til gymnastik i mange år, både teamgym og rytmegymnastik. I 20/21 var jeg pG gymnastikefterskolen Stevns, hvor jeg har danset, sprunget og lavet en masse rytmegymnastik. I Lundebakke GF har jeg tidligere trænet MGP-dans og LB-Juniormix. Jeg har en stor glæde for at være sammen med børn, og jeg glæder mig til at komme ned i hallen igen, og have det sjovt med jer.
Læs mere
Oscar Vilsner Johansen

Jeg har været aktiv gymnast i 15 år i Lundebakke Gym forening. 

Sluttede af med at gå i mange på LB Juniormix . Jeg har været på Gørlev idrætsefterskole, det var et fantastisk år med masser af sport og aktiviteter og nye relationer. Efter jeg er kommet hjem fra efterskole er blevet instruktør på LB Juniormix. 

Det er sjovt og spændende at være på den anden side som instruktør og prøve at forme og lære unge gymnaster noget nyt, samt  udfordre dem. Det er jo ikke så længe siden jeg selv stod og skulle høre efter.

Endvidere læser jeg til tømre på EUC i Næstved, og spiller fodbold i TOF. 

Kan godt li’ det lokale foreningsliv

Læs mere
Sanne Grunnet

Uddannet løbende gennem 30 år  af Peter Hersnack i yoga, som den bliver formidlet på Krishnamacharya Yogamandiram i Chennai, Indien - her undervises børn og voksne, syge og raske med respekt for både kulturel baggrund og fysiske udfordringer.. Har undervist i Frankrig og Danmark gennem flere år og er også uddannet psykoterapeut og retræteleder med erfaring i meditation og energiarbejde

Læs mere
Sara Bonne Kordon
Jeg er 32 år, uddannet sygeplejerske og mor til 2 børn på 3 år og 5 år. Min mand og jeg flyttede til Toksværd i 2018, hjemme hos os er vi alle en del af gymnastikforeningen og deltager alle på hold. Jeg startede til jumping fitness i 2020, og blev hurtigt bidt af denne form for træning. Jeg elsker at have det sjovt, og samtidig få masser af sved på panden.
Jeg håber vi ses!
Læs mere
Signe Tønnesen Frederiksen

Jeg hedder Signe.

Jeg er født i 2009.

Jeg har været gymnast i Lundebakke Gymnastikforening i 10 år.

Jeg går selv på LB-Juniormix.

Jeg har tidligere været hjælpeinstruktør på Stjernemix og Springspirene.

I sæson 2024/2025 skal jeg være instruktør på Stjernemix og hjælpeinstruktør på Springspirene.

Jeg glæder mig til at se jer og have det rigtig sjovt med jer.

Læs mere
Sisse Nygaard Hansen
Jeg har gået til gymnastik i over 10 år, hvor jeg har dyrket både rytme og springgymnastik. Det er første år som hjælpeinstruktør på springhold i foreningen og jeg har deltaget på kurser, hvor jeg dygtig gører mig selv og har lært hvordan jeg lærer fra mig.
42705028
sisse.n.h@icloud.com
Læs mere
Sophia Brinksby

Jeg hedder Sophia og er 12 år, og går i 7. klasse på Holmegaardskolen. Jeg har spillet badminton de sidste par år, og har tidligere gået til dans og gymnastik i fem år. Jeg elsker at gå og hygge om mine dyr, og bruger meget tid sammen med mine veninder og min familie.

28362175
brinksby@me.com
Læs mere
Stine Jensen
53618108
stinemiejensen@outlook.dk
Læs mere
Sussi Lindén

Jeg er en årgang 1973, som i barndommen selv var aktiv gymnast i denne gymnastikforening. 

Efter mange års pause genoptog jeg gymnastikken på voksenholdet Q’erne.

Desværre kunne foreningen ikke tiltrække det ønskede antal gymnaster og måtte lukke holdet ned.

Der var behov for et nyt tilbud til de voksne kvinder i lokalområdet, som gerne ville motionere, uden at skulle tænke på strakte arme og tæer ?

Derfor er jeg nu instruktør på Just Gym Dance og Styrk Dig Fit, hvor der er plads til alle og jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Læs mere