Instruktør
Anna Nowak
Jeg har gået til gymnastik i 11 år og har været hjælpetræner i 4 år i Fensmark If og nu til lundebakke..
Anne Mosvang
 Jeg har selv været aktiv gymnast i foreningen og har igennem de sidste mange år været træner på div børne og motorikhold.
 Jeg er uddannet pædagog, motorikvejleder, massør, børneyogalærer, har trin 1 i Theraplay.
Bertram Nielsen
Jeg hedder Bertram og jeg har selv gået til gymnastik i 10 år. Jeg elsker at være aktiv og glæder mig til at hjælpe Stjernemix gymnaster til at få nogle sjove gymnastiktimer.
Camilla Kristensen
Jeg har gået til gymnastik fra jeg kunne gå, og har elskede det lige siden, jeg har været hjælpetræner i 2 år og træner i 1 år nu og forhåbentlig bliver det til mange fler år i fremtiden. Jeg er rigtigt glad for at kunne få lov til at træne mgp-dans, og forhåbentlig lære af mig til børnene, jeg glæder mig rigtigt meget til at få en masse sjov.
Casper Knudsen

Jeg startede på foreningens løbehold og motionsboksning i 2012 og har gået på begge hold siden.

I 2017 blev jeg instruktør for mellemgruppen på løbeholdet, og i forbindelse med dette,påbegyndte jeg løbetræneruddannelsen og afslutter denne i løbet af 2018.

I 2018 tog jeg initiativ til at udbyde løbehold en dag mere om ugen.

Jeg er meget optaget af at holde mig i gang og deltager jævnligt i løbsarrangementer rundt om på Sjælland, ligesom at jeg er begyndt at interessere mig for crossløb og jeg nyder at løbe sammen med andre.

 Jeg har DGI og DAFs løbetræner kursus.
 
Christina Andersen
Jeg er uddannet klinisk diætist og sygeplejerske. Til daglig arbejder jeg som køkkenleder og klinisk diætist. Jeg har som barn gået til gymnastik i foreningen og er opvokset i sognet, så for mig at det vigtigt at der er rig mulighed for at dyrke idræt i nærområdet. Jeg er mor til 4, hvoraf de 3 små har gået på forældre/barn 0-2år og har det forgangne år haft forældre/barn 3-4år, så jeg ser meget frem til enu en gang at være med til at være sammen med alle de dejlige unger og familiemedlemmer.
Dennis Meier Schmøde
Med børnene i centrum, kaster jeg jer og de lækre små poder ud i, at tumle og udfordre de mange sanser menneskekroppen indeholder! Jeg er uddannet ergoterapeut og har derfor stort kendskab til børns udvikling helt fra den spæde start til de unge år. Derudover har jeg selv 4 knægte som kræver vidt forskellige ting rent udfordringsmæssigt. Jeg glæder mig til at byde op til leg og underholdende øvelser, som kræver noget at både store og små.
Dorthe Payberg
Jeg er instruktør på Ballroom Fitness.

Her underviser jeg i de traditionelle danse, som man ser i "Vild med dans"
fx cha cha cha, vals, quick step, samba, jive mv.

Alle er velkomne – også nybegyndere.
 
 
 Målgruppe: fra 16 år
 
Emma Duus
Jeg går på Herlufsholm Skole og Gods. Jeg har gået til gymnastik i 10 år, hvoraf 6 af dem er på elite plan. På baggrund af det, har jeg tilbragt utrolig mange timer i diverse haller og mener derfor jeg kan bidrage med en masse viden, teknikker og så er jeg er altid klar på en masse skæg og ballade. Jeg elsker gymnastik og glæder mig til en fed ny sæson med jer.
Fie Køtter
Jeg har været gymnast siden jeg var ret lille, og det er altid, noget, som jeg har sat rigtig stor pris på. , men er dog stoppet nu. I sæson 14/15 startede jeg som hjælpetræner, og sidenhen har jeg været træner for diverse børnehold og springhold, hvor jeg også har deltaget i divsere kurser. Jeg ser en stor glæde i at være sammen med gymnaster, hvor jeg kan se, at jeg er med at udvikle dem.
Gitte Johnsen

Jeg har selv været gymnast for rigtig mange år siden.

Men har altid haft stor interesse i af følge med især når min søn skulle til konkurrencer og da han har været på Gymnastikefterskolen Stevns.
Til daglig arbejder jeg som handicaphjælper.

Syntes det lød spændende at starte et nyt hold op som SMART Træning som kan hjælpe os alle igennem livet.

Har været på DGI kursus i SMART Træning hvor jeg har fået en masse øvelser som kan træne vores hukommelse og hjerne.

Glæder mig til at lære fra mig.

Hannah Celine Nielsen
Jeg har gået til gymnastik lige siden jeg kunne gå :-) - både til rytme og spring. Gymnastik er en fatastisk sport som alle burde prøve. Som hjælpetræner vil jeg hjælpe andre børn med at få nogle sjove og lærerige træningstimer.
Helle Johansen
Jeg bor i Holme Olstrup, sammen med min mand og to drenge (Victor og Oscar). Til daglig arbejder som sygeplejerske på Køge Universitets Hospital.
Jeg har tidligere dyrket en masse spring gymnastik, også på konkurrence plan, men der er mange mange år siden.
Jeg synes det er vigtigt at børn, går til sport, at de får rørt sig, også trods de lange skoledage, det giver dem en masse socialt, på kryds og tværs af kønnene og alder også.
For mig er det også vigtigt, at under træningen er der en del regler som skal følges af alle, også selvom det skal være sjovt, dels for at alle kan holde ud og være med, men også så sikkerheden er i orden og at denne bliver overholdt.
Jeg vil møde op hver onsdag med smil på læben, og være med til at sørge for at alle får 1½ times go´træning.
Iver Christensen
For mig er motion en vigtig del af hverdagen. Jeg er 84 år, og nyder især et aktivt liv udendørs, men vinteren kalder på de indendørs aktiviteter. Jeg har været gymnast, line-danser, fodbold- og håndboldspiller i mange år
Jackie Nielsen
Jeg har stor interesse i at udvikle børnenes færdigheder i gymnastik. Jeg har tidligere uddannet mig som sportsmassør(speciale i idrætskader) og har udvidet førstehjælpskursus. Endvidere har jeg været med som instruktør på det øvede springhold siden 2015. I den forbindelse har jeg været på flere kurser inden for modtagning og springteknik.
Jesper Thorvøe Andersen
Som ung har jeg dyrket svømning og volleyball, men nu er det boksetræning i foreningen jeg hygger mig med. Jeg har selv 3 børn i alderen 2-3 år og har været med som forældre på forældre/barn 0-2år og har det forgangne år selv haft forældre/barn 3-4år. For mig er det vigtigt at børn får lov til at udfolde sig gennem deres krop for at udvikle deres koncentration, motorik og sanser.
Jonas Skovholm Johnsen
Jeg har gået til gymnastik lige siden, jeg kunne gå. Jeg har været en del af foreningen i mange år både som gymnast og hjælpetræner. Jeg har været en del af et konkurence hold i Næstved. Har en del kursuser i både modtagning, forskellige lege og opvarmninger. Jeg har lige afsluttet et år på Gymnastikefterskolen Stevns årgang 17/18. Der var jeg en del af Teamgym linjen. Har også hjulpet på de Camps der er blevet holdt på skolen. Jeg har samlet en masse erfaring, som jeg glæder mig til at dele ud af og glæder mig også til at udvikle gymnasterne.
Joy Sørensen
Jeg har siden 1987 holdt børn og voksne til gymnastik. Både til rytme, spring, callanetics, meditation og nærvær. Det er herligt at være en del af et børnehold, hvor børnene jubler over at bruge deres krop og ikke mindst at lære nyt.
Junker Sørensen
Jeg har været gymnast lige fra jeg kunne gå, og har selv gået på Annes hold, da jeg var lille.
Jeg vil rigtig hjælpe små børn med at synes, det er sjovt at gå til gymnastik.
Karen Raff
Jeg er ny instruktør i lundebakke GF.
Beskrivelsen af mig er på vej...... :-)
Karin Skovgård Nielsen
Jeg er hjælpeinstruktør på "LB Juniormix", og har en stor interesse for gymnastik og ønsker at være med til at skabe et hold hvor alle har det sjovt og lærer noget. Det er vigtigt for mig at kunne bidrage med en frivillig indsats så vi her i vores lokalområde kan fastholde gode fritidstilbud. Hjælpeinstruktør på spring øvede siden 2014.
Jeg har i flere år selv været gymnast på rytmehold for voksne kvinder.
Maria Strange
Jeg har dyrket mange former for sport, styrketræning og holdtræning de sidste mange år. Jeg er ikke uddannet instruktør, men bruger mine egne erfaringer med træning i min undervisning. Jeg arbejder som pædagog i en daginstitution, og er vandt til at organisere, og stå foran, i mit daglige virke. Jeg elsker musik og motion, og at have det sjovt i træningen. Det er det jeg synes er så dejligt ved holdundervisning.
Mille Breinholt Jensen
Jeg har været gymnast i over 10 år. De 8 af årene har jeg gået til teamgym og været til masser af konkurrencer.
Jeg vil rigtig gerne lære andre de tips og tricks jeg har lært. En af de mange ting jeg holder af er at være sammen med børn og når jeg har mulighed for at hjælpe dem med at udvikle sig indenfor gymnastikken gør jeg det med glæde.
Oscar Vilsner Johansen
 Jeg har gået til gymnastik mere end 10 år i Lundebakke GF, de sidste mange år har jeg gået på spring-holdet. 2 andre dage om ugen spiller jeg fodbold i TOF.
Glæder mig til at være hjælpetræner og have det sjovt sammen med jer.


Pia Østerby Elin
Jeg startede til gymnastik i 1960, og har siden 1974 undervist både børn og voksne i rytmisk gymnastik.
Jeg har en lederuddannelse i gymnastik fra Højskolen i Sønderborg 1978.
Midt i 90érne holdt jeg en pause fra undervisningen, ikke gymnastikken, jeg skulle lige prøve
mig selv af med noget dans og løb. Men siden 2006 har jeg haft den store glæde at stå i spidsen
for Power Mix holdet fra Næstved.
Jeg brænder for rytmisk gymnastik til voksne, at koreografere, sammensætte opvisningsprogram,
at bidrage til alle kan udøve motion, der skaber glæde og en sund sjæl i en sund krop.
I min undervisning lægger jeg vægt på at alle får mulighed for at yde deres bedste, udfra de
kompetancer vi hver især har. Undervisningen indeholder de vigtigste elementer i gymnastikken/
motionen: Styrke/udholdenhed, kondition, smidighed, balance, koordination.
Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder til dagligt på hjerteambulatoriet på Næstved
Sygehus. Jeg har 1. hjælpskursus og udvidet HLR kursus.
Rasmus Sprogøe
Jeg er super glad for at lave gymnastik. Jeg har før hen, selv været gymnast, her i foreningen, før jeg selv tog på efterskole. Jeg er højt engageret i gymnsatikken og elsker at lære fra mig. Jeg har selv hjulpet til med små stævner og hjulpet til med ting som opvarmning og workshops.
Rebecca Høj Borrell
Jeg startede som gymnast her i foreningen i 2002.
Jeg har holdt ved, og været gymnast lige siden, både på sidelinjen, på gulvet og som instruktør, både her i foreningen og i DGI Storstrømmen.
Jeg startede som instruktør i 2016, og har beskæftiget mig med børn mellem 0.-8. Klasse.
Jeg er lige blevet uddannet pædagogisk assistent og i fremtiden vil jeg læse videre til pædagog.
Jeg er instruktør fordi jeg ønsker at udvikle børnene, da jeg har forståelsen for børnenes udvikling, og ønsker at udvikle børnene i den rigtige retning, motorisk og relations mæssigt.
Jeg brænder for dansen, og for at lærer fra mig, med alt det jeg har lært.
Sanne Lind
Jeg er uddannet akupunktør og zoneterapeut. Jeg har deltaget i kurser omkring statikkorrektion, kostkurser, Helle Gotved gymnastik, ball-stick, diverse blandede inspirations gymnastik kurser, Birgitte Nymanns, Flad mave, stærk ryg og gymnastik med den store bold, Qi gong, løbe instruktør kurser samt mavedans.
Sanne Elisa Grunnet

Jeg begyndte med yoga som bare 14 årig og har dyrket yoga lige siden.

Som helt ung fik jeg en yogauddannelse hos Peter Hersnack. Peter blev uddannet på Krischnamacharya Mandiram i Chennai i Indien hos. T.K.V. Desikachar. I flere årtier var deres tradition kendt i Vesten som Vini-yoga: et arbejde med yoga der er tilpasset den enkeltes behov: fysisk, psykologisk og kulturelt. Øvelserne kan indbefatte asanas – pranayama og meditation. En yogaøvelse er ikke en eller anden klassisk stilling men karakteriseret ved en særlig kvalitet der består af opmærksomhed, åndedræt og bevægelse i eet.

Øvrig baggrund: uddannnet teolog, psykoterapeut, Reiki-healer og yogalærer, billedkunstner og retræteleder. Bruger selv tid på meditativ praksis og modtagerløbende undervisning på Vækstcentret i Nørre Snede. Har undervist og givet kurser i selvudvikling, yoga og stilhed gennem mange år.

Sofie Rafael Wichman Sørensen
Jeg har været gymnast i foreningen i over 10 år.  Jeg har tidligere været hjælpeinstruktør på børnehold og skal i år være træner på flere børne hold. Jeg har deltaget på flere gymnastikkurser, bl.a. hjælpeinstruktør 1.
Stefanie C.D. Lassen
Min profession har indtil 1.4.2015 været aktiv fysioterapeut. Jeg har erfaring med at arbejde og aktivere både ældre og yngre mennesker. På grund af min baggrund kender jeg alt om kroppens funktion og skavanker. Jeg har adskillige kurser i gymnastik, som jeg har undervist i mange år. 
Sussi Lindén
Igennem de sidste 10 år har jeg været aktiv gymnast på det lokale hold Q-erne,

hvilket har givet mig mod og lyst til, selv at prøve kræfter med instruktør-rollen.
 
Trine Raahauge Larsen
Lige siden jeg har været helt lille har jeg været trofast gymnast i foreningen. Eftersom jeg er blevet ældre, har jeg fået erfaring som gymnastikinstruktør, hjælpeinstruktør og nu også instruktør på motionshold. Jeg har gymnastikinstruktør uddannelsen og en lang række andre kurser. Jeg er født i sommeren 1998. Derudover blev jeg student fra Næstved Gymnasium i 2018 og nu har jeg sabbatår, hvor jeg arbejder som lærervikar og pædagogmedhjælper