Instruktør
Anne Mosvang
 Jeg har selv været aktiv gymnast i foreningen og har igennem de sidste mange år været træner på div børne og motorikhold.
 Jeg er uddannet pædagog, motorikvejleder, massør, børneyogalærer, har trin 1 i Theraplay.
Læs mere
Bertram Nielsen
Jeg hedder Bertram og jeg har selv gået til gymnastik i 10 år. Jeg elsker at være aktiv og glæder mig til at hjælpe Stjernemix gymnaster til at få nogle sjove gymnastiktimer.
Læs mere
Casper Knudsen

Jeg startede på foreningens løbehold og motionsboksning i 2012 og har gået på begge hold siden.

I 2017 blev jeg instruktør for mellemgruppen på løbeholdet, og i forbindelse med dette,påbegyndte jeg løbetræneruddannelsen og afslutter denne i løbet af 2018.

I 2018 tog jeg initiativ til at udbyde løbehold en dag mere om ugen.

Jeg er meget optaget af at holde mig i gang og deltager jævnligt i løbsarrangementer rundt om på Sjælland, ligesom at jeg er begyndt at interessere mig for crossløb og jeg nyder at løbe sammen med andre.

 Jeg har DGI og DAFs løbetræner kursus.
 
Læs mere
Dennis Meier Schmøde
Med børnene i centrum, kaster jeg jer og de lækre små poder ud i, at tumle og udfordre de mange sanser menneskekroppen indeholder! Jeg er uddannet ergoterapeut og har derfor stort kendskab til børns udvikling helt fra den spæde start til de unge år. Derudover har jeg selv 4 knægte som kræver vidt forskellige ting rent udfordringsmæssigt. Jeg glæder mig til at byde op til leg og underholdende øvelser, som kræver noget at både store og små.
Læs mere
Dorthe Payberg
Jeg er instruktør på Ballroom Fitness.

Her underviser jeg i de traditionelle danse, som man ser i "Vild med dans"
fx cha cha cha, vals, quick step, samba, jive mv.

Alle er velkomne – også nybegyndere.
 
 
 Målgruppe: fra 16 år
 
Læs mere
Emma Duus
Jeg går på Herlufsholm Skole og Gods. Jeg har gået til gymnastik i 10 år, hvoraf 6 af dem er på elite plan. På baggrund af det, har jeg tilbragt utrolig mange timer i diverse haller og mener derfor jeg kan bidrage med en masse viden, teknikker og så er jeg er altid klar på en masse skæg og ballade. Jeg elsker gymnastik og glæder mig til en fed ny sæson med jer.
Læs mere
Fie Køtter
Jeg har været gymnast siden jeg var ret lille, og det er altid, noget, som jeg har sat rigtig stor pris på. , men er dog stoppet nu. I sæson 14/15 startede jeg som hjælpetræner, og sidenhen har jeg været træner for diverse børnehold og springhold, hvor jeg også har deltaget i divsere kurser. Jeg ser en stor glæde i at være sammen med gymnaster, hvor jeg kan se, at jeg er med at udvikle dem.
Læs mere
Flemming Fokdal Brandt Harring
Efter mange år som håndboldspiller og en karriere i forsvaret, begyndte jeg at løbe "helt frivilligt" for 8 år siden. Denne passion har grebet mig i en sådan grad at jeg har valgt at blive træner her i klubben.
Jeg er 49 år og bor lidt udenfor Toksværd. Jeg har løbet i klubben i nu 4 år. Jeg har en uddannelse som Sundhed og træningsvejleder i forsvaret, samt div. instruktørkurser i fysisk træning.
Min motivation for at løbe handler om fysisk og psykisk velvære. Jeg har deltaget i mange forskellige løb i DK. Det handler om målsætning og selvfølgelig det sociale aspekt.
Det at se helt uerfarne løbere starte op og gradvis få de små sejre og fremgang, er for mig en enorm tilfredsstillelse og glæde
Læs mere
Gitte Johnsen

Jeg har selv været gymnast for rigtig mange år siden.

Men har altid haft stor interesse i af følge med især når min søn skulle til konkurrencer og da han har været på Gymnastikefterskolen Stevns.
Til daglig arbejder jeg som handicaphjælper.

Syntes det lød spændende at starte et nyt hold op som SMART Træning som kan hjælpe os alle igennem livet.

Har været på DGI kursus i SMART Træning hvor jeg har fået en masse øvelser som kan træne vores hukommelse og hjerne.

Glæder mig til at lære fra mig.

Læs mere
Hannah Celine Nielsen
Jeg har gået til gymnastik lige siden jeg kunne gå :-) - både til rytme og spring. Gymnastik er en fatastisk sport som alle burde prøve. Som hjælpetræner vil jeg hjælpe andre børn med at få nogle sjove og lærerige træningstimer.
21286650
Ksn1975@live.dk
Læs mere
Helle Johansen
Jeg bor i Holme Olstrup, sammen med min mand og to drenge (Victor og Oscar). Til daglig arbejder som sygeplejerske på Køge Universitets Hospital.
Jeg har tidligere dyrket en masse spring gymnastik, også på konkurrence plan, men der er mange mange år siden.
Jeg synes det er vigtigt at børn, går til sport, at de får rørt sig, også trods de lange skoledage, det giver dem en masse socialt, på kryds og tværs af kønnene og alder også.
For mig er det også vigtigt, at under træningen er der en del regler som skal følges af alle, også selvom det skal være sjovt, dels for at alle kan holde ud og være med, men også så sikkerheden er i orden og at denne bliver overholdt.
Jeg vil møde op hver onsdag med smil på læben, og være med til at sørge for at alle får 1½ times go´træning.
Læs mere
Iver Christensen
For mig er motion en vigtig del af hverdagen. Jeg er 84 år, og nyder især et aktivt liv udendørs, men vinteren kalder på de indendørs aktiviteter. Jeg har været gymnast, line-danser, fodbold- og håndboldspiller i mange år
Læs mere
Jackie Nielsen
Jeg har stor interesse i at udvikle børnenes færdigheder i gymnastik. Jeg har tidligere uddannet mig som sportsmassør(speciale i idrætskader) og har udvidet førstehjælpskursus. Endvidere har jeg været med som instruktør på det øvede springhold siden 2015. I den forbindelse har jeg været på flere kurser inden for modtagning og springteknik.
Læs mere
Jesper Thorvøe Andersen
Som ung har jeg dyrket svømning og volleyball, men nu er det boksetræning i foreningen jeg hygger mig med. Jeg har selv 3 børn i alderen 2-3 år og har været med som forældre på forældre/barn 0-2år og har det forgangne år selv haft forældre/barn 3-4år. For mig er det vigtigt at børn får lov til at udfolde sig gennem deres krop for at udvikle deres koncentration, motorik og sanser.
Læs mere
Jonathan Meier Schmøde
Jeg hedder Jonathan. Jeg har gået til gymnastik i 10 år, og derfor vil jeg gerne lære andre børn gymnastik. Jeg kan godt lide at lege, hoppe og springe. Jeg glæder mig meget til at være sammen med jer hver torsdag, for så kan vi lege, hoppe og springe sammen.
Læs mere
Joy Sørensen
Jeg har siden 1987 haft børn og voksne til gymnastik. Både til rytme, spring, børneleg, callanetics, meditation og nærvær. Det er herligt at være en del af et børnehold, hvor børnene jubler over at bruge deres krop og ikke mindst at lære nyt.
Læs mere
Karen Raff
Jeg er mor til to piger, fra 2015 og 2017. Da min ældste var knap 1 år, startede vi på voksen/barn gymnastik, som vi begge havde stor glæde af. Siden da, er vi fortsat til gymnastik, og da den mindste var gammel nok, startede hun også til gymnastik. 
Jeg gik selv til gymnastik da jeg var barn, og kan stadig huske, glæden ved at komme ud og være aktiv sammen med mine venner.
 
Da jeg i efteråret 19 fik muligheden for at være træner for et børnehold, sprang jeg til med det samme – og det har jeg ikke fortrudt. Jeg mener, at gymnastiktimerne skal være sjovt, og hver enkelt deltager på egne præmisser, men får udfordret deres grænser.
Læs mere
Karin Skovgård Nielsen
Jeg er hjælpeinstruktør på "LB Juniormix", og har en stor interesse for gymnastik og ønsker at være med til at skabe et hold hvor alle har det sjovt og lærer noget. Det er vigtigt for mig at kunne bidrage med en frivillig indsats så vi her i vores lokalområde kan fastholde gode fritidstilbud. Hjælpeinstruktør på spring øvede siden 2014.
Jeg har i flere år selv været gymnast på rytmehold for voksne kvinder.
Læs mere
Kinga Ferslev
Jeg er 36 år og uddannet sygeplejerske. Jeg elsker at være aktiv og dele min træningsglæde og motivation med andre.
 
Jumping fitness: 
Jeg er certificeret i Jumping fitness i august 2019, og tilbyder Jumping fitness, og vil med glæde hjælpe dig i gang. Første gang jeg prøvede Jumping fitness fandt jeg med det samme ud af, at det var den bedste, sjoveste og mest effektive træning jeg nogensinde har prøvet. Jumping fitness er værd at prøve, og jeg kan love at du får en fest mens du forbrænder mange kalorier. Jeg garanterer både sved på panden og smil på læben.
En typisk jumping time består af jumping til forskellige sange med skiftende tempo, sidst i træningen giver vi den max gas og jumper med høj intensitet. Jumping består af forskellige trin som gentages og du vil hurtigt føle tryghed i at udøve jumping fitness. Jumping trin er enkle og du vil nemt kunne lære dem. Der vil typisk være fokus på toning af kroppen sidst i træningen, i form af forskellige styrketræningsøvelser som eks. styrker mave, arme eller ben. Vi afslutter træningstimen med nedkøling og let udstrækning.
 
Løb:
Jeg har løbet siden 2011, hvor jeg i de fleste år primært har selvtrænet. I april 2019 blev jeg frivillig løbeinstruktør i foreningen. Jeg tilbyder løbetræning (sommerløb fra marts til september) i området ved Kalbyrisskoven, hvor distancerne er 5 til 10 km. Her er der fokus på samvær, motivation og at du får en god oplevelse med at løbe. Alle skal kunne være med, men der er også plads til at opnå personlige mål. Jeg har i 2021 gennemført basis 1 og 2 af DGI''s løbetræner uddannelse.
 
Læs mere
Malte Breinholt Jensen
Jeg hedder Malte, og jeg har selv gået til gymnastik i mange år. Jeg kan godt lide at være aktiv i min hverdag. Jeg glæder mig til at lege, træne og have det sjovt med gymnasterne på Dansemusene.
Læs mere
Maria Strange
Jeg har dyrket mange former for sport, styrketræning og holdtræning de sidste mange år. Jeg er ikke uddannet instruktør, men bruger mine egne erfaringer med træning i min undervisning. Jeg arbejder som pædagog i en daginstitution, og er vandt til at organisere, og stå foran, i mit daglige virke. Jeg elsker musik og motion, og at have det sjovt i træningen. Det er det jeg synes er så dejligt ved holdundervisning.
Læs mere
Mie Jensen
Jeg er 16 år gammel, og er lige startet på HHX. Jeg har altid været en stor fan af gymnastik, og har derfor valgt at starte som hjælpetræner. Jeg er altid klar på skæg og ballade, og ser frem til en god sæson med en masse sjove træningstimer.
Læs mere
Mille Breinholt Jensen
Jeg har selv gået til gymnastik i mange år, både teamgym og rytmegymnastik. Jeg er derudover også lige kommet hjem fra gymnastikefterskolen Stevns, hvor jeg har danset, sprunget og lavet en masse rytmegymnastik. Jeg trænede også MGP-dans for to sæsoner siden. Jeg har en stor glæde for at være sammen med børn, og jeg glæder mig til at komme ned i hallen igen, og have det sjovt med jer.
Læs mere
Oscar Vilsner Johansen
 Jeg har gået til gymnastik mere end 10 år i Lundebakke GF, de sidste mange år har jeg gået på spring-holdet. 2 andre dage om ugen spiller jeg fodbold i TOF.
Glæder mig til at være hjælpetræner og have det sjovt sammen med jer.


Læs mere
Pia Østerby Elin
Jeg startede til gymnastik i 1960, og har siden 1974 undervist både børn og voksne i rytmisk gymnastik.
Jeg har en lederuddannelse i gymnastik fra Højskolen i Sønderborg 1978.
Midt i 90érne holdt jeg en pause fra undervisningen, ikke gymnastikken, jeg skulle lige prøve
mig selv af med noget dans og løb. Men siden 2006 har jeg haft den store glæde at stå i spidsen
for Power Mix holdet fra Næstved.
Jeg brænder for rytmisk gymnastik til voksne, at koreografere, sammensætte opvisningsprogram,
at bidrage til alle kan udøve motion, der skaber glæde og en sund sjæl i en sund krop.
I min undervisning lægger jeg vægt på at alle får mulighed for at yde deres bedste, udfra de
kompetancer vi hver især har. Undervisningen indeholder de vigtigste elementer i gymnastikken/
motionen: Styrke/udholdenhed, kondition, smidighed, balance, koordination.
Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder til dagligt på hjerteambulatoriet på Næstved
Sygehus. Jeg har 1. hjælpskursus og udvidet HLR kursus.
Læs mere
Sanne Elisa Grunnet

Jeg begyndte med yoga som bare 14 årig og har dyrket yoga lige siden.

Som helt ung fik jeg en yogauddannelse hos Peter Hersnack. Peter blev uddannet på Krischnamacharya Mandiram i Chennai i Indien hos. T.K.V. Desikachar. I flere årtier var deres tradition kendt i Vesten som Vini-yoga: et arbejde med yoga der er tilpasset den enkeltes behov: fysisk, psykologisk og kulturelt. Øvelserne kan indbefatte asanas – pranayama og meditation. En yogaøvelse er ikke en eller anden klassisk stilling men karakteriseret ved en særlig kvalitet der består af opmærksomhed, åndedræt og bevægelse i eet.

Øvrig baggrund: uddannnet teolog, psykoterapeut, Reiki-healer og yogalærer, billedkunstner og retræteleder. Bruger selv tid på meditativ praksis og modtagerløbende undervisning på Vækstcentret i Nørre Snede. Har undervist og givet kurser i selvudvikling, yoga og stilhed gennem mange år.

Læs mere
Sara Bonne Kordon
Jeg er 32 år, uddannet sygeplejerske og mor til 2 børn på 3 år og 5 år. Min mand og jeg flyttede til Toksværd i 2018, hjemme hos os er vi alle en del af gymnastikforeningen og deltager alle på hold. Jeg startede til jumping fitness i 2020, og blev hurtigt bidt af denne form for træning. Jeg elsker at have det sjovt, og samtidig få masser af sved på panden.
Jeg håber vi ses!
Læs mere
Signe Tønnesen Frederiksen
Hej jeg hedder Signe og er 12 år gammel. Jeg elsker gymnastik og glæder mig til at møde jer.
Læs mere
Sofie Rafael Wichman Sørensen
Jeg har været gymnast i foreningen i over 10 år.  Jeg har tidligere været hjælpeinstruktør på børnehold og skal i år være træner på flere børne hold. Jeg har deltaget på flere gymnastikkurser, bl.a. hjælpeinstruktør 1.
Læs mere
Stefanie C.D. Lassen
Min profession har indtil 1.4.2015 været aktiv fysioterapeut. Jeg har erfaring med at arbejde og aktivere både ældre og yngre mennesker. På grund af min baggrund kender jeg alt om kroppens funktion og skavanker. Jeg har adskillige kurser i gymnastik, som jeg har undervist i mange år. 
Læs mere
Sussi Lindén
Igennem de sidste 10 år har jeg været aktiv gymnast på det lokale hold Q-erne, hvilket har givet mig mod og lyst til, selv at prøve kræfter med instruktør-rollen.
 
Læs mere
Victor Maibom
Læs mere