Instruktør
Anna Nowak
Jeg har gået til gymnastik i 11 år og har været hjælpetræner i 4 år i Fensmark If og nu til lundebakke..
Læs mere
Anne Mosvang
 Jeg har selv været aktiv gymnast i foreningen og har igennem de sidste mange år været træner på div børne og motorikhold.
 Jeg er uddannet pædagog, motorikvejleder, massør, børneyogalærer, har trin 1 i Theraplay.
Læs mere
Bertram Nielsen
Jeg hedder Bertram og jeg har selv gået til gymnastik i 10 år. Jeg elsker at være aktiv og glæder mig til at hjælpe Stjernemix gymnaster til at få nogle sjove gymnastiktimer.
Læs mere
Caroline Amalie Trudslev
Jeg hedder Caroline, er 12 år gammel og går i 6 klasse på Holsted skole. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 1 år gammel.
Lige nu træner jeg i Fensmark IF, hvor jeg går til konkurrencegymnastik.
Jeg elsker at være sammen med børn, da jeg selv har 3 søskende på 5 og 6 år. Jeg vil derfor glæde mig til, at være sammen med
jer, hver uge og være med til, at i vil komme til at holde ligeså meget af gymnastik som jeg gør.
Læs mere
Casper Knudsen

Jeg startede på foreningens løbehold og motionsboksning i 2012 og har gået på begge hold siden.

I 2017 blev jeg instruktør for mellemgruppen på løbeholdet, og i forbindelse med dette,påbegyndte jeg løbetræneruddannelsen og afslutter denne i løbet af 2018.

I 2018 tog jeg initiativ til at udbyde løbehold en dag mere om ugen.

Jeg er meget optaget af at holde mig i gang og deltager jævnligt i løbsarrangementer rundt om på Sjælland, ligesom at jeg er begyndt at interessere mig for crossløb og jeg nyder at løbe sammen med andre.

 Jeg har DGI og DAFs løbetræner kursus.
 
Læs mere
Dennis Meier Schmøde
Med børnene i centrum, kaster jeg jer og de lækre små poder ud i, at tumle og udfordre de mange sanser menneskekroppen indeholder! Jeg er uddannet ergoterapeut og har derfor stort kendskab til børns udvikling helt fra den spæde start til de unge år. Derudover har jeg selv 4 knægte som kræver vidt forskellige ting rent udfordringsmæssigt. Jeg glæder mig til at byde op til leg og underholdende øvelser, som kræver noget at både store og små.
Læs mere
Dorthe Payberg
Jeg er instruktør på Ballroom Fitness.

Her underviser jeg i de traditionelle danse, som man ser i "Vild med dans"
fx cha cha cha, vals, quick step, samba, jive mv.

Alle er velkomne – også nybegyndere.
 
 
 Målgruppe: fra 16 år
 
Læs mere
Emma Duus
Jeg går på Herlufsholm Skole og Gods. Jeg har gået til gymnastik i 10 år, hvoraf 6 af dem er på elite plan. På baggrund af det, har jeg tilbragt utrolig mange timer i diverse haller og mener derfor jeg kan bidrage med en masse viden, teknikker og så er jeg er altid klar på en masse skæg og ballade. Jeg elsker gymnastik og glæder mig til en fed ny sæson med jer.
Læs mere
Fie Køtter
Jeg har været gymnast siden jeg var ret lille, og det er altid, noget, som jeg har sat rigtig stor pris på. , men er dog stoppet nu. I sæson 14/15 startede jeg som hjælpetræner, og sidenhen har jeg været træner for diverse børnehold og springhold, hvor jeg også har deltaget i divsere kurser. Jeg ser en stor glæde i at være sammen med gymnaster, hvor jeg kan se, at jeg er med at udvikle dem.
Læs mere
Flemming Fokdal Brandt Harring
Efter mange år som håndboldspiller og en karriere i forsvaret, begyndte jeg at løbe "helt frivilligt" for 8 år siden. Denne passion har grebet mig i en sådan grad at jeg har valgt at blive træner her i klubben.
Jeg er 49 år og bor lidt udenfor Toksværd. Jeg har løbet i klubben i nu 4 år. Jeg har en uddannelse som Sundhed og træningsvejleder i forsvaret, samt div. instruktørkurser i fysisk træning.
Min motivation for at løbe handler om fysisk og psykisk velvære. Jeg har deltaget i mange forskellige løb i DK. Det handler om målsætning og selvfølgelig det sociale aspekt.
Det at se helt uerfarne løbere starte op og gradvis få de små sejre og fremgang, er for mig en enorm tilfredsstillelse og glæde
Læs mere
Gitte Johnsen

Jeg har selv været gymnast for rigtig mange år siden.

Men har altid haft stor interesse i af følge med især når min søn skulle til konkurrencer og da han har været på Gymnastikefterskolen Stevns.
Til daglig arbejder jeg som handicaphjælper.

Syntes det lød spændende at starte et nyt hold op som SMART Træning som kan hjælpe os alle igennem livet.

Har været på DGI kursus i SMART Træning hvor jeg har fået en masse øvelser som kan træne vores hukommelse og hjerne.

Glæder mig til at lære fra mig.

Læs mere
Helle Johansen
Jeg bor i Holme Olstrup, sammen med min mand og to drenge (Victor og Oscar). Til daglig arbejder som sygeplejerske på Køge Universitets Hospital.
Jeg har tidligere dyrket en masse spring gymnastik, også på konkurrence plan, men der er mange mange år siden.
Jeg synes det er vigtigt at børn, går til sport, at de får rørt sig, også trods de lange skoledage, det giver dem en masse socialt, på kryds og tværs af kønnene og alder også.
For mig er det også vigtigt, at under træningen er der en del regler som skal følges af alle, også selvom det skal være sjovt, dels for at alle kan holde ud og være med, men også så sikkerheden er i orden og at denne bliver overholdt.
Jeg vil møde op hver onsdag med smil på læben, og være med til at sørge for at alle får 1½ times go´træning.
Læs mere
Iver Christensen
For mig er motion en vigtig del af hverdagen. Jeg er 84 år, og nyder især et aktivt liv udendørs, men vinteren kalder på de indendørs aktiviteter. Jeg har været gymnast, line-danser, fodbold- og håndboldspiller i mange år
Læs mere
Jackie Nielsen
Jeg har stor interesse i at udvikle børnenes færdigheder i gymnastik. Jeg har tidligere uddannet mig som sportsmassør(speciale i idrætskader) og har udvidet førstehjælpskursus. Endvidere har jeg været med som instruktør på det øvede springhold siden 2015. I den forbindelse har jeg været på flere kurser inden for modtagning og springteknik.
Læs mere
Jannie Odsgaard Jensen

Mange års erfaring som aktiv gymnast, og instruktør siden teenageårene og frem til nu, med ca 4 års pause. 

Jeg startede med at undervise børnegymnastik og sluttede af med voksen rytme opvisningshold. 

Efter års pause, er jeg nu vendt tilbage og ser frem til at finde på og lære fra mig.

Jeg er sygeplejerske, skal netop starte nyt job i en praksis. Jeg bor med min mand, Martin, lærer og vores to børn på snart 5 og 7 1/2 år. 

Læs mere
Jesper Thorvøe Andersen
Som ung har jeg dyrket svømning og volleyball, men nu er det boksetræning i foreningen jeg hygger mig med. Jeg har selv 3 børn i alderen 2-3 år og har været med som forældre på forældre/barn 0-2år og har det forgangne år selv haft forældre/barn 3-4år. For mig er det vigtigt at børn får lov til at udfolde sig gennem deres krop for at udvikle deres koncentration, motorik og sanser.
Læs mere
Jonas Skovholm Johnsen
Jeg har gået til gymnastik lige siden, jeg kunne gå. Jeg har været en del af foreningen i mange år både som gymnast og hjælpetræner. Jeg har været en del af et konkurence hold i Næstved. Har en del kursuser i både modtagning, forskellige lege og opvarmninger. Jeg har lige afsluttet et år på Gymnastikefterskolen Stevns årgang 17/18. Der var jeg en del af Teamgym linjen. Har også hjulpet på de Camps der er blevet holdt på skolen. Jeg har samlet en masse erfaring, som jeg glæder mig til at dele ud af og glæder mig også til at udvikle gymnasterne.
Læs mere
Jonathan Meier Schmøde
Jeg hedder Jonathan. Jeg har gået til gymnastik i 10 år, og derfor vil jeg gerne lære andre børn gymnastik. Jeg kan godt lide at lege, hoppe og springe. Jeg glæder mig meget til at være sammen med jer hver torsdag, for så kan vi lege, hoppe og springe sammen.
Læs mere
Joy Sørensen
Jeg har siden 1987 haft børn og voksne til gymnastik. Både til rytme, spring, børneleg, callanetics, meditation og nærvær. Det er herligt at være en del af et børnehold, hvor børnene jubler over at bruge deres krop og ikke mindst at lære nyt.
Læs mere
Karen Raff
Jeg er mor til to piger, fra 2015 og 2017. Da min ældste var knap 1 år, startede vi på voksen/barn gymnastik, som vi begge havde stor glæde af. Siden da, er vi fortsat til gymnastik, og da den mindste var gammel nok, startede hun også til gymnastik. 
Jeg gik selv til gymnastik da jeg var barn, og kan stadig huske, glæden ved at komme ud og være aktiv sammen med mine venner.
 
Da jeg i efteråret 19 fik muligheden for at være træner for et børnehold, sprang jeg til med det samme – og det har jeg ikke fortrudt. Jeg mener, at gymnastiktimerne skal være sjovt, og hver enkelt deltager på egne præmisser, men får udfordret deres grænser.
Læs mere
Karin Skovgård Nielsen
Jeg er hjælpeinstruktør på "LB Juniormix", og har en stor interesse for gymnastik og ønsker at være med til at skabe et hold hvor alle har det sjovt og lærer noget. Det er vigtigt for mig at kunne bidrage med en frivillig indsats så vi her i vores lokalområde kan fastholde gode fritidstilbud. Hjælpeinstruktør på spring øvede siden 2014.
Jeg har i flere år selv været gymnast på rytmehold for voksne kvinder.
Læs mere
Kinga Ferslev
Jeg er mor til 3 børn, gift og 35 år. Jeg er uddannet sygeplejerske.
Jeg har løbet siden 2013 hvor jeg primært har selvtrænet. Motion og løb er en intigreret del af mit liv.
Løb handler for mig om at opleve den smukke natur i lokalområdet, og motivere andre til at mødes og løbe dejlige ture hvor alle kan være med.
For mig handler det om at at være sund og i god form og gøre det på en sjov måde.
Jeg har valgt at blive løbeinstruktør fordi jeg gerne vil dele den glæde som jeg oplever ved at løbe, og for at vi sammen kan komme i endnu bedre form.
Min forudsætning som instruktør bygger på egen erfaring og temaaften for nye instruktører, som udbydes af forennignen medio august 2020.
Læs mere
Maria Strange
Jeg har dyrket mange former for sport, styrketræning og holdtræning de sidste mange år. Jeg er ikke uddannet instruktør, men bruger mine egne erfaringer med træning i min undervisning. Jeg arbejder som pædagog i en daginstitution, og er vandt til at organisere, og stå foran, i mit daglige virke. Jeg elsker musik og motion, og at have det sjovt i træningen. Det er det jeg synes er så dejligt ved holdundervisning.
Læs mere
Martine Pedersen
Jeg hedder Martine Pedersen, er 36 år og bor i Mogenstrup. Jeg er gift med Martin (selvstændig maler) og sammen har vi to piger Jennifer (årgang 2012) og Zoey (årgang 2012).
 
Jeg elsker at danse, lege og have det sjovt. I mit hjem er vi store fans af MGP og synger og danser ofte til alle sangene.
Jeg er igang med en uddannelse i Living Yolates, som er en uddannelse, som bl.a. indeholder en blanding af dans, yoga og pilates. Derudover er jeg Energiterapeut og forsøger at leve mit liv ud fra hvad mit hjerte fortæller.
Læs mere
Pia Østerby Elin
Jeg startede til gymnastik i 1960, og har siden 1974 undervist både børn og voksne i rytmisk gymnastik.
Jeg har en lederuddannelse i gymnastik fra Højskolen i Sønderborg 1978.
Midt i 90érne holdt jeg en pause fra undervisningen, ikke gymnastikken, jeg skulle lige prøve
mig selv af med noget dans og løb. Men siden 2006 har jeg haft den store glæde at stå i spidsen
for Power Mix holdet fra Næstved.
Jeg brænder for rytmisk gymnastik til voksne, at koreografere, sammensætte opvisningsprogram,
at bidrage til alle kan udøve motion, der skaber glæde og en sund sjæl i en sund krop.
I min undervisning lægger jeg vægt på at alle får mulighed for at yde deres bedste, udfra de
kompetancer vi hver især har. Undervisningen indeholder de vigtigste elementer i gymnastikken/
motionen: Styrke/udholdenhed, kondition, smidighed, balance, koordination.
Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder til dagligt på hjerteambulatoriet på Næstved
Sygehus. Jeg har 1. hjælpskursus og udvidet HLR kursus.
Læs mere
Rebecca Høj Borrell
Jeg startede som gymnast her i foreningen i 2002.
Jeg har holdt ved, og været gymnast lige siden, både på sidelinjen, på gulvet og som instruktør, både her i foreningen og i DGI Storstrømmen.
Jeg startede som instruktør i 2016, og har beskæftiget mig med børn mellem 0.-8. Klasse.
Jeg er lige blevet uddannet pædagogisk assistent og i fremtiden vil jeg læse videre til pædagog.
Jeg er instruktør fordi jeg ønsker at udvikle børnene, da jeg har forståelsen for børnenes udvikling, og ønsker at udvikle børnene i den rigtige retning, motorisk og relations mæssigt.
Jeg brænder for dansen, og for at lærer fra mig, med alt det jeg har lært.
Læs mere
Sanne Lind
Jeg er uddannet akupunktør og zoneterapeut. Jeg har deltaget i kurser omkring statikkorrektion, kostkurser, Helle Gotved gymnastik, ball-stick, diverse blandede inspirations gymnastik kurser, Birgitte Nymanns, Flad mave, stærk ryg og gymnastik med den store bold, Qi gong, løbe instruktør kurser samt mavedans.
Læs mere
Sanne Elisa Grunnet

Jeg begyndte med yoga som bare 14 årig og har dyrket yoga lige siden.

Som helt ung fik jeg en yogauddannelse hos Peter Hersnack. Peter blev uddannet på Krischnamacharya Mandiram i Chennai i Indien hos. T.K.V. Desikachar. I flere årtier var deres tradition kendt i Vesten som Vini-yoga: et arbejde med yoga der er tilpasset den enkeltes behov: fysisk, psykologisk og kulturelt. Øvelserne kan indbefatte asanas – pranayama og meditation. En yogaøvelse er ikke en eller anden klassisk stilling men karakteriseret ved en særlig kvalitet der består af opmærksomhed, åndedræt og bevægelse i eet.

Øvrig baggrund: uddannnet teolog, psykoterapeut, Reiki-healer og yogalærer, billedkunstner og retræteleder. Bruger selv tid på meditativ praksis og modtagerløbende undervisning på Vækstcentret i Nørre Snede. Har undervist og givet kurser i selvudvikling, yoga og stilhed gennem mange år.

Læs mere
Sisse Nygaard Hansen
Jeg har gået til gymnastik i over 10 år, hvor jeg har dyrket både rytme og springgymnastik. Det er første år som hjælpeinstruktør på springhold i foreningen og jeg har deltaget på kurser, hvor jeg dygtig gører mig selv og har lært hvordan jeg lærer fra mig.
Læs mere
Sofie Rafael Wichman Sørensen
Jeg har været gymnast i foreningen i over 10 år.  Jeg har tidligere været hjælpeinstruktør på børnehold og skal i år være træner på flere børne hold. Jeg har deltaget på flere gymnastikkurser, bl.a. hjælpeinstruktør 1.
Læs mere
Stefanie C.D. Lassen
Min profession har indtil 1.4.2015 været aktiv fysioterapeut. Jeg har erfaring med at arbejde og aktivere både ældre og yngre mennesker. På grund af min baggrund kender jeg alt om kroppens funktion og skavanker. Jeg har adskillige kurser i gymnastik, som jeg har undervist i mange år. 
Læs mere
Sussi Lindén
Igennem de sidste 10 år har jeg været aktiv gymnast på det lokale hold Q-erne,

hvilket har givet mig mod og lyst til, selv at prøve kræfter med instruktør-rollen.
 
Læs mere
Trine Raahauge Larsen
Lige siden jeg har været helt lille har jeg været trofast gymnast i foreningen. Eftersom jeg er blevet ældre, har jeg fået erfaring som gymnastikinstruktør, hjælpeinstruktør og nu også instruktør på motionshold. Jeg har gymnastikinstruktør uddannelsen og en lang række andre kurser. Jeg er født i sommeren 1998. Derudover blev jeg student fra Næstved Gymnasium i 2018 og nu har jeg sabbatår, hvor jeg arbejder som lærervikar og pædagogmedhjælper
Læs mere