Instruktør
Anna Nowak
Jeg har gået til gymnastik i 11 år og har været hjælpetræner i 4 år i Fensmark If og nu til lundebakke..
Læs mere
Anne Mosvang
 Jeg har selv været aktiv gymnast i foreningen og har igennem de sidste mange år været træner på div børne og motorikhold.
 Jeg er uddannet pædagog, motorikvejleder, massør, børneyogalærer, har trin 1 i Theraplay.
Læs mere
Bjørn Stæhr-Rousinger
Læs mere
Dennis Meier Schmøde
Med børnene i centrum, kaster jeg jer og de lækre små poder ud i, at tumle og udfordre de mange sanser menneskekroppen indeholder! Jeg er uddannet ergoterapeut og har derfor stort kendskab til børns udvikling helt fra den spæde start til de unge år. Derudover har jeg selv 4 knægte som kræver vidt forskellige ting rent udfordringsmæssigt. Jeg glæder mig til at byde op til leg og underholdende øvelser, som kræver noget at både store og små.
Læs mere
Ditte Ebert

Jeg hedder Ditte, bor i Holme-Olstrup, uddannet pædagog og skal nu prøve mig med trænerjobbet. Jeg har 3 børn, som alle har været omkring foreningen, datteren går her stadig, hvor drengene afprøver andre sportsgrene. 
Jeg har spillet håndbold som ung og lidt som voksen. 

Læs mere
Dorthe Payberg
Jeg er instruktør på Ballroom Fitness.

Her underviser jeg i de traditionelle danse, som man ser i "Vild med dans"
fx cha cha cha, vals, quick step, samba, jive mv.

Alle er velkomne – også nybegyndere.
 
 
 Målgruppe: fra 16 år
 
Læs mere
Gitte Johnsen

Jeg har selv været gymnast for rigtig mange år siden.

Men har altid haft stor interesse i af følge med især når min søn skulle til konkurrencer og da han har været på Gymnastikefterskolen Stevns.
Til daglig arbejder jeg som handicaphjælper.

Syntes det lød spændende at starte et nyt hold op som SMART Træning som kan hjælpe os alle igennem livet.

Har været på DGI kursus i SMART Træning hvor jeg har fået en masse øvelser som kan træne vores hukommelse og hjerne.

Glæder mig til at lære fra mig.

Læs mere
Helle Johansen
Jeg bor i Holme Olstrup, sammen med min mand og to drenge (Victor og Oscar). Til daglig arbejder som sygeplejerske på Køge Universitets Hospital.
Jeg har tidligere dyrket en masse spring gymnastik, også på konkurrence plan, men der er mange mange år siden.
Jeg synes det er vigtigt at børn, går til sport, at de får rørt sig, også trods de lange skoledage, det giver dem en masse socialt, på kryds og tværs af kønnene og alder også.
For mig er det også vigtigt, at under træningen er der en del regler som skal følges af alle, også selvom det skal være sjovt, dels for at alle kan holde ud og være med, men også så sikkerheden er i orden og at denne bliver overholdt.
Jeg vil møde op hver onsdag med smil på læben, og være med til at sørge for at alle får 1½ times go´træning.
Læs mere
Iver Christensen
For mig er motion en vigtig del af hverdagen. Jeg er 84 år, og nyder især et aktivt liv udendørs, men vinteren kalder på de indendørs aktiviteter. Jeg har været gymnast, line-danser, fodbold- og håndboldspiller i mange år
Læs mere
Jesper Thorvøe Andersen
Som ung har jeg dyrket svømning og volleyball, men nu er det boksetræning i foreningen jeg hygger mig med. Jeg har selv 3 børn i alderen 2-3 år og har været med som forældre på forældre/barn 0-2år og har det forgangne år selv haft forældre/barn 3-4år. For mig er det vigtigt at børn får lov til at udfolde sig gennem deres krop for at udvikle deres koncentration, motorik og sanser.
Læs mere
Jette Søndergaard
Læs mere
Joy Sørensen
Jeg har siden 1987 haft børn og voksne til gymnastik. Både til rytme, spring, børneleg, callanetics, meditation og nærvær. Det er herligt at være en del af et børnehold, hvor børnene jubler over at bruge deres krop og ikke mindst at lære nyt.
Læs mere
Karen Raff
Jeg er mor til to piger, fra 2015 og 2017. Da min ældste var knap 1 år, startede vi på voksen/barn gymnastik, som vi begge havde stor glæde af. Siden da, er vi fortsat til gymnastik, og da den mindste var gammel nok, startede hun også til gymnastik. 
Jeg gik selv til gymnastik da jeg var barn, og kan stadig huske, glæden ved at komme ud og være aktiv sammen med mine venner.
 
Da jeg i efteråret 19 fik muligheden for at være træner for et børnehold, sprang jeg til med det samme – og det har jeg ikke fortrudt. Jeg mener, at gymnastiktimerne skal være sjovt, og hver enkelt deltager på egne præmisser, men får udfordret deres grænser.
Læs mere
Kaya Wolsing Ebert
22410097
ditte@hansens-software.dk
Læs mere
Kinga Ferslev
Jeg er 36 år og uddannet sygeplejerske. Jeg elsker at være aktiv og dele min træningsglæde og motivation med andre.
 
Jumping fitness: 
Jeg er certificeret i Jumping fitness i august 2019, og tilbyder Jumping fitness, og vil med glæde hjælpe dig i gang. Første gang jeg prøvede Jumping fitness fandt jeg med det samme ud af, at det var den bedste, sjoveste og mest effektive træning jeg nogensinde har prøvet. Jumping fitness er værd at prøve, og jeg kan love at du får en fest mens du forbrænder mange kalorier. Jeg garanterer både sved på panden og smil på læben.
En typisk jumping time består af jumping til forskellige sange med skiftende tempo, sidst i træningen giver vi den max gas og jumper med høj intensitet. Jumping består af forskellige trin som gentages og du vil hurtigt føle tryghed i at udøve jumping fitness. Jumping trin er enkle og du vil nemt kunne lære dem. Der vil typisk være fokus på toning af kroppen sidst i træningen, i form af forskellige styrketræningsøvelser som eks. styrker mave, arme eller ben. Vi afslutter træningstimen med nedkøling og let udstrækning.
 
Løb:
Jeg har løbet siden 2011, hvor jeg i de fleste år primært har selvtrænet. I april 2019 blev jeg frivillig løbeinstruktør i foreningen. Jeg tilbyder løbetræning (sommerløb fra marts til september) i området ved Kalbyrisskoven, hvor distancerne er 5 til 10 km. Her er der fokus på samvær, motivation og at du får en god oplevelse med at løbe. Alle skal kunne være med, men der er også plads til at opnå personlige mål. Jeg har i 2021 gennemført basis 1 og 2 af DGI''s løbetræner uddannelse.
 
Læs mere
Lærke crone Sørensen
Læs mere
Maria Strange
Jeg har dyrket mange former for sport, styrketræning og holdtræning de sidste mange år. Jeg er ikke uddannet instruktør, men bruger mine egne erfaringer med træning i min undervisning. Jeg arbejder som pædagog i en daginstitution, og er vandt til at organisere, og stå foran, i mit daglige virke. Jeg elsker musik og motion, og at have det sjovt i træningen. Det er det jeg synes er så dejligt ved holdundervisning.
Læs mere
Mette Nygaard Jensen

I mange år har jeg været forælder på sidelinjen til mine børns gymnastik. Jeg har altid beundret de frivillige instruktører der var der og fik det hele til at lykkes. 

Nu er børnene blevet store, og derfor har jeg fået tid og overskud til at være med til at give børn og unge mennesker en god oplevelse med gymnastikken. 

 

Jeg har selv dyrket springgymnastik som lille, og senere rytmegymnastik som voksen.

 

Jeg glæder mig til endnu en sæson med spring, hvor vi skal have det sjovt, men under trygge rammer.

 

Læs mere
Mille Breinholt Jensen
Jeg har selv gået til gymnastik i mange år, både teamgym og rytmegymnastik. I 20/21 var jeg pG gymnastikefterskolen Stevns, hvor jeg har danset, sprunget og lavet en masse rytmegymnastik. I Lundebakke GF har jeg tidligere trænet MGP-dans og LB-Juniormix. Jeg har en stor glæde for at være sammen med børn, og jeg glæder mig til at komme ned i hallen igen, og have det sjovt med jer.
Læs mere
Oscar Vilsner Johansen
 Jeg har gået til gymnastik mere end 10 år i Lundebakke GF, de sidste mange år har jeg gået på spring-holdet. 2 andre dage om ugen spiller jeg fodbold i TOF.
Glæder mig til at være hjælpetræner og have det sjovt sammen med jer.


Læs mere
Sara Bonne Kordon
Jeg er 32 år, uddannet sygeplejerske og mor til 2 børn på 3 år og 5 år. Min mand og jeg flyttede til Toksværd i 2018, hjemme hos os er vi alle en del af gymnastikforeningen og deltager alle på hold. Jeg startede til jumping fitness i 2020, og blev hurtigt bidt af denne form for træning. Jeg elsker at have det sjovt, og samtidig få masser af sved på panden.
Jeg håber vi ses!
Læs mere
Signe Tønnesen Frederiksen
Hej jeg hedder Signe og er 12 år gammel. Jeg elsker gymnastik og glæder mig til at møde jer.
Læs mere
Sussi Lindén
Igennem de sidste 10 år har jeg været aktiv gymnast på det lokale hold Q-erne, hvilket har givet mig mod og lyst til, selv at prøve kræfter med instruktør-rollen.
 
Læs mere