Formand
Joy Sørensen

Jeg har kontakten til DGI, Næstved Kommune, offentlige instanser og naturligvis det overordnet ansvar for at det daglige arbejde i alle foreningens hjørner og niveauer fungerer så godt som muligt. Jeg lægger stor vægt på, at alle trives i vores forening. Jeg værdsætter ærlighed, og modtager meget gerne ros og ris uanset emnet. Jeg ønsker, alle der har kontakt til Lundebakke GF får en god oplevelse.

Kontakt: formand@lbgf.dk

Læs mere
Næstformand
Helle Johansen
Der er rigtig mange praktiske opgaver - både i forbindelse med selve gymnastikholdene og i at få foreningens andre aktiviteter. Jeg er glad for at kunne hjælpe med diverse ting. Det er blandt at dele sæsonfolder ud, hjælpe med dragter og tøj eller købe frugt til løbebørnene. Det er ikke krævende, men det er vigtigt, at vi er flere til at hjælpe med de mange forskellige opgaver.
Læs mere
Kasserer
Mette Nygaard Jensen

I bestyrelsen er min primære opgave at holde styr på økonomien. Til dagligt arbejder jeg som revisor, så tal er en stor del af min hverdag.

Jeg holder løbende status på betaling af kontingent, så vores frivillige forening kan blive ved med at bestå som et lokalt tilbud.

Det er vigtigt for mig, vi kan blive ved at have et godt tilbud i nærområdet. Derfor er jeg meget interesseret i at være med til at udvikle foreningen, 

som vi løbende skal udvikle og nytænke efter medlemmernes behov. 

 

Kontakt: kasserer@lbgf.dk

Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Carina Bundgaard Olsen
Læs mere
Sussi Lindén
I foråret 2020 valgte jeg at blive en del af bestyrelsen. I en lokal forening som vores er det vigtigt, at der er mange hjælpende hænder, som holder alle hjulene velsmurte og godt pumpede. Derfor har jeg smøget ærmerne op og glæder mig til at tage en tørn i vores meget energiske bestyrelse.
Læs mere
Suppleant
Ditte Ebert
Jeg valgte at gå ind i bestyrelsen i 2018, da jeg synes det er vigtigt vi holder gang i vores lokale forening. Jeg og mine børn er aktive i gymnastik foreningen. Der er mange små opgaver der skal løses og det er vigtigt, at vi støtter op og hjælpes ad, hvor vi kan, hvis vi vil bevare vores små lokale foreninger.
Læs mere
Dorthe Payberg
27269341 
dorthepayberg@live.dk
Læs mere
Karin Skovgård Nielsen
At være med i bestyrelsen gør, at man kan være med til at præge og støtte det lokale foreningsliv. Da jeg også hjælper på det store springhold LB Juniormix, og i flere år har gået på et af foreningens gymnastik-opvisnings-hold, er jeg lidt med på alle niveauer og hjælper gerne hvor jeg kan. I foreningen er der generelt et godt fællesskab og godt humør, når opgaver skal løftes.
 
Kontakt: naestformand@lbgf.dk
 
Læs mere
Sofie Rafael Wichman Sørensen

Jeg har været gymnast i foreningen siden jeg var lille, været instruktør i mange år og været en del af bestyrelsen siden 2019. 

Jeg studerer og arbejder lige nu på Københavns Universitet, og bor derfor i København, men selvom jeg er flyttet fra lokalområdet er jeg stadig en del af bestyrelsen. Jeg sidder primært med hjemmesiden, hvor jeg sørger for at oprette hold osv. 

Læs mere