Formand
Joy Sørensen

Jeg har kontakten til DGI, Næstved Kommune, offentlige instanser og naturligvis det overordnet ansvar for at det daglige arbejde i alle foreningens hjørner og niveauer fungerer så godt som muligt. Jeg lægger stor vægt på, at alle trives i vores forening. Jeg værdsætter ærlighed, og modtager meget gerne ros og ris uanset emnet. Jeg ønsker, alle der har kontakt til Lundebakke GF får en god oplevelse.

Kontakt: formand@lbgf.dk

Læs mere
Næstformand
Karin Skovgård Nielsen
At være med i bestyrelsen gør, at man kan være med til at præge og støtte det lokale foreningsliv. Da jeg også hjælper på det store springhold LB Juniormix, og i flere år har gået på et af foreningens gymnastik-opvisnings-hold, er jeg lidt med på alle niveauer og hjælper gerne hvor jeg kan. I foreningen er der generelt et godt fællesskab og godt humør, når opgaver skal løftes.
 
Kontakt: naestformand@lbgf.dk
 
Læs mere
Kasserer
Mette Nygaard Jensen

I bestyrelsen er min primære opgave at holde styr på økonomien. Til dagligt arbejder jeg som revisor, så tal er en stor del af min hverdag.

Jeg holder løbende status på betaling af kontingent, så vores frivillige forening kan blive ved med at bestå som et lokalt tilbud.

Det er vigtigt for mig, vi kan blive ved at have et godt tilbud i nærområdet. Derfor er jeg meget interesseret i at være med til at udvikle foreningen, 

som vi løbende skal udvikle og nytænke efter medlemmernes behov. 

 

Kontakt: kasserer@lbgf.dk

Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Ditte Ebert
Jeg valgte at gå ind i bestyrelsen i 2018, da jeg synes det er vigtigt vi holder gang i vores lokale forening. Jeg og mine børn er aktive i gymnastik foreningen. Der er mange små opgaver der skal løses og det er vigtigt, at vi støtter op og hjælpes ad, hvor vi kan, hvis vi vil bevare vores små lokale foreninger.
Læs mere
Helle Johansen
Der er rigtig mange praktiske opgaver - både i forbindelse med selve gymnastikholdene og i at få foreningens andre aktiviteter. Jeg er glad for at kunne hjælpe med diverse ting. Det er blandt at dele sæsonfolder ud, hjælpe med dragter og tøj eller købe frugt til løbebørnene. Det er ikke krævende, men det er vigtigt, at vi er flere til at hjælpe med de mange forskellige opgaver.
Læs mere
Helle Thorkenholdt
Frivillighed er et must, for at vores små foreninger kan holdes kørende, derfor hjælper jeg bla. som referent til bestyrelsesmøder og med praktiske opgaver til gymnastikopvisningen.
Jeg har deltaget i lokalt foreningsarbejde siden jeg var ganske ung, fordi jeg tror på, at et godt fællesskab, hvor vi kan dyrke sport og være sociale, betyder alverden for både børn og voksne i vores lokal samfund.
Læs mere
Sussi Lindén
I foråret 2020 valgte jeg at blive en del af bestyrelsen. I en lokal forening som vores er det vigtigt, at der er mange hjælpende hænder, som holder alle hjulene velsmurte og godt pumpede. Derfor har jeg smøget ærmerne op og glæder mig til at tage en tørn i vores meget energiske bestyrelse.
Læs mere
Suppleant
Sofie Rafael Wichman Sørensen

Jeg er blevet en del af bestyrelsen i 2019, da jeg efter flere år som instruktør, gerne ville være med til at holde vores forening igang. Jeg syntes det er vigtigt at være nytænkende, og gøre plads til nye tanker og ideér, og endnu vigtigere, at få dem ført ud i livet.

Min primære opgave er at opdatere og vedligeholde vores hjemmeside.

Læs mere