Formand
Joy Sørensen

Jeg har kontakten til DGI, Næstved Kommune, offentlige instanser og naturligvis det overordnet ansvar for at det daglige arbejde i alle foreningens hjørner og niveauer fungerer så godt som muligt. Jeg lægger stor vægt på, at alle trives i vores forening. Jeg værdsætter ærlighed, og modtager meget gerne ros og ris uanset emnet. Jeg ønsker, alle der har kontakt til Lundebakke GF får en god oplevelse.

Kontakt: formand@lbgf.dk

Læs mere
Næstformand
Karin Skovgård Nielsen
For mig er det at være med i bestyrelsen vigtigt, fordi jeg gerne vil være med til at præge og støtte det lokale foreningsliv. I bestyrelsen er der både små og store opgaver der skal løses, og det er dejligt at være med. Jeg hjælper også på det store springhold, og har i flere år gået på et af foreningens gymnastikhold.
 
Læs mere
Kasserer
Dan Larsen
De små idrætsforeninger kan kun overleve, hvis der er lokal og frivillig opbakning.
Derfor har jeg valgt at gå ind til bestyrelsesarbejdet i foreningen.
Det er vigtigt at alle, unge som ældre, holder sig i gang.
Jeg er selv aktiv på motionsboksningsholdet.
Som kasserer er jeg ansvarlig for foreningens bankkonti, at alle regninger bliver betalt,
samt kontrol af indbetalinger fra foreningens medlemmer.
 
Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Ditte Ebert
Jeg valgte at gå ind i bestyrelsen i 2018, da jeg synes det er vigtigt vi holder gang i vores lokale forening. Jeg har en datter der er aktiv i gymnastik foreningen og 2 drenge der er aktive i TOF, vores lokale fodboldklub. Der er mange små opgaver der skal løses og det er vigtigt, at vi støtter op og hjælpes ad, der hvor vi kan, hvis vi vil bevare vores små lokale foreninger.
Læs mere
Helle Johansen
Der er rigtig mange praktiske opgaver - både i forbindelse med selve gymnastikholdene og i at få foreningens andre aktiviteter. Jeg er glad for at kunne hjælpe med diverse ting. Det er blandt at dele sæsonfolder ud, hjælpe med dragter og tøj eller købe frugt til løbebørnene. Det er ikke krævende, men det er vigtigt, at vi er flere til at hjælpe med de mange forskellige opgaver.
Læs mere
Helle Thorkenholdt
Frivillighed er et must, for at vores små foreninger kan holdes kørende, derfor hjælper jeg bla. som referent til bestyrelsesmøder og med praktiske opgaver til gymnastikopvisningen.
Jeg har deltaget i lokalt foreningsarbejde siden jeg var ganske ung, fordi jeg tror på, at et godt fællesskab, hvor vi kan dyrke sport og være sociale, betyder alverden for både børn og voksne i vores lokal samfund.
Læs mere
Tommy Skjold

Min opgave er at holde styr på det IT tekniske. Opdatere foreningens hjemmeside.
 
Min motivation er at det er sjovt at være med i et større fællesskab. Jeg er ikke selv den store gymnast men det er mine 2 børn, som begge er aktive i foreningen og som far vil jeg gerne støtte op om foreningen.
 
Oplever du fejl på hjemmesiden eller anden IT fejl så send mig gerne en mail.
 
Kontakt : it@lbgf.dk  
Læs mere
Suppleant
Jonas Skovholm Johnsen
Beskrivelse af mig er på vej...
Læs mere
Sofie Rafael Wichman Sørensen

Jeg er blevet en del af bestyrelsen i 2019, da jeg efter flere år som instruktør, gerne ville være med til at holde vores forening igang. Jeg syntes det er vigtigt at være nytænkende, og gøre plads til nye tanker og ideér, og endnu vigtigere, at få dem ført ud i livet.

Til daglig er jeg med til at holde vores Instagram igang, samt hjælper jeg til med planlægning og de mange små praktiske opgaver, som f.eks. at uddele sæsonfoldere og flytte redskaber.

Læs mere