Helle Johansen
Beskrivelse
Jeg bor i Holme Olstrup, sammen med min mand og to drenge (Victor og Oscar). Til daglig arbejder som sygeplejerske på Køge Universitets Hospital.
Jeg har tidligere dyrket en masse spring gymnastik, også på konkurrence plan, men der er mange mange år siden.
Jeg synes det er vigtigt at børn, går til sport, at de får rørt sig, også trods de lange skoledage, det giver dem en masse socialt, på kryds og tværs af kønnene og alder også.
For mig er det også vigtigt, at under træningen er der en del regler som skal følges af alle, også selvom det skal være sjovt, dels for at alle kan holde ud og være med, men også så sikkerheden er i orden og at denne bliver overholdt.
Jeg vil møde op hver onsdag med smil på læben, og være med til at sørge for at alle får 1½ times go´træning.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mette Nygaard Jensen
Beskrivelse

I mange år har jeg været forælder på sidelinjen til mine børns gymnastik. Jeg har altid beundret de frivillige instruktører der var der og fik det hele til at lykkes. 

Nu er børnene blevet store, og derfor har jeg fået tid og overskud til at være med til at give børn og unge mennesker en god oplevelse med gymnastikken. 

 

Jeg har selv dyrket springgymnastik som lille, og senere rytmegymnastik som voksen.

 

Jeg glæder mig til endnu en sæson med spring, hvor vi skal have det sjovt, men under trygge rammer.

 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mille Breinholt Jensen
Beskrivelse
Jeg har selv gået til gymnastik i mange år, både teamgym og rytmegymnastik. I 20/21 var jeg pG gymnastikefterskolen Stevns, hvor jeg har danset, sprunget og lavet en masse rytmegymnastik. I Lundebakke GF har jeg tidligere trænet MGP-dans og LB-Juniormix. Jeg har en stor glæde for at være sammen med børn, og jeg glæder mig til at komme ned i hallen igen, og have det sjovt med jer.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Oscar Vilsner Johansen
Beskrivelse
 Jeg har gået til gymnastik mere end 10 år i Lundebakke GF, de sidste mange år har jeg gået på spring-holdet. 2 andre dage om ugen spiller jeg fodbold i TOF.
Glæder mig til at være hjælpetræner og have det sjovt sammen med jer.


Se hele beskrivelsen
Vis hold