Dorthe Payberg
Beskrivelse

Efter 3 år’s uddannelse på Lis Burmeister’s Gymnastik Institut kunne jeg kalde mig eksamineret gymnastik og svømme lærer, med speciale indenfor rytmisk gymnastik og jazzballet. De efterfølgende 5 år var gymnastikken mit fuldtidsjob, hvor jeg havde både børne og voksen hold. Siden har gymnastikken været på deltid. Jeg har løbende videreuddannet mig på kurser og højskoler i bl.a. aerobic, zumba, dans og ældregymnastik.

Se hele beskrivelsen
Iver Christensen
Beskrivelse
For mig er motion en vigtig del af hverdagen. Jeg er 84 år, og nyder især et aktivt liv udendørs, men vinteren kalder på de indendørs aktiviteter. Jeg har været gymnast, line-danser, fodbold- og håndboldspiller i mange år
Se hele beskrivelsen
Jette Søndergaard
Beskrivelse

Jeg har i mange år været aktiv i foreningen, både som instruktør og aktiv på flere hold.

Jeg kan lide at være aktiv og tager nu udfordringen med ældremotion op.

Se hele beskrivelsen
Maria Strange
Beskrivelse
Jeg har dyrket mange former for sport, styrketræning og holdtræning de sidste mange år. Jeg er ikke uddannet instruktør, men bruger mine egne erfaringer med træning i min undervisning. Jeg arbejder som pædagog i en daginstitution, og er vandt til at organisere, og stå foran, i mit daglige virke. Jeg elsker musik og motion, og at have det sjovt i træningen. Det er det jeg synes er så dejligt ved holdundervisning.
Se hele beskrivelsen
Sussi Lindén
Beskrivelse

Jeg er en årgang 1973, som i barndommen selv var aktiv gymnast i denne gymnastikforening. 

Efter mange års pause genoptog jeg gymnastikken på voksenholdet Q’erne.

Desværre kunne foreningen ikke tiltrække det ønskede antal gymnaster og måtte lukke holdet ned.

Der var behov for et nyt tilbud til de voksne kvinder i lokalområdet, som gerne ville motionere, uden at skulle tænke på strakte arme og tæer ?

Derfor er jeg nu instruktør på Just Gym Dance og Styrk Dig Fit, hvor der er plads til alle og jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Se hele beskrivelsen