Instruktør
Anne Mosvang
Beskrivelse
 Jeg har selv været aktiv gymnast i foreningen og har igennem de sidste mange år været træner på div børne og motorikhold.
 Jeg er uddannet pædagog, motorikvejleder, massør, børneyogalærer, har trin 1 i Theraplay.
Se hele beskrivelsen
Casper Knudsen
Beskrivelse

Jeg startede på foreningens løbehold og motionsboksning i 2012 og har gået på begge hold siden.

I 2017 blev jeg instruktør for mellemgruppen på løbeholdet, og i forbindelse med dette,påbegyndte jeg løbetræneruddannelsen og afslutter denne i løbet af 2018.

I 2018 tog jeg initiativ til at udbyde løbehold en dag mere om ugen.

Jeg er meget optaget af at holde mig i gang og deltager jævnligt i løbsarrangementer rundt om på Sjælland, ligesom at jeg er begyndt at interessere mig for crossløb og jeg nyder at løbe sammen med andre.

 Jeg har DGI og DAFs løbetræner kursus.
 
Se hele beskrivelsen
Christina Andersen
Beskrivelse
Jeg er uddannet klinisk diætist og sygeplejerske. Til daglig arbejder jeg som køkkenleder og klinisk diætist. Jeg har som barn gået til gymnastik i foreningen og er opvokset i sognet, så for mig at det vigtigt at der er rig mulighed for at dyrke idræt i nærområdet. Jeg er mor til 4, hvoraf de 3 små har gået på forældre/barn 0-2år og har det forgangne år haft forældre/barn 3-4år, så jeg ser meget frem til enu en gang at være med til at være sammen med alle de dejlige unger og familiemedlemmer.
Se hele beskrivelsen
Dennis Meier Schmøde
Beskrivelse
Med børnene i centrum, kaster jeg jer og de lækre små poder ud i, at tumle og udfordre de mange sanser menneskekroppen indeholder! Jeg er uddannet ergoterapeut og har derfor stort kendskab til børns udvikling helt fra den spæde start til de unge år. Derudover har jeg selv 4 knægte som kræver vidt forskellige ting rent udfordringsmæssigt. Jeg glæder mig til at byde op til leg og underholdende øvelser, som kræver noget at både store og små.
Se hele beskrivelsen
Dorthe Payberg
Beskrivelse
Jeg er instruktør på Ballroom Fitness.

Her underviser jeg i de traditionelle danse, som man ser i "Vild med dans"
fx cha cha cha, vals, quick step, samba, jive mv.

Alle er velkomne – også nybegyndere. Vi danser 5 mandage.

Første gang er 12/11-2018 kl 18:30-19:30 i Gymnastiksalen på Toksværd Skole.

Pris: 20kr. pr. gang.

 

 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Fie Fisker
Beskrivelse

Jeg har en stor interesse for spring gymnastik, da selv gået til spring gymnastik i 10 år. Jeg går til svømning og har været hjælpetræner i 5 år i forhenværende Præstø svømmeklub. Jeg har derudover udvidet førstehjælps kursus. Jeg syntes det er sjovt at se hvordan man som gymnast kan udvikle sig og have det sjovt på samme tid.

Se hele beskrivelsen
Fie Køtter
Beskrivelse
Jeg har været gymnast siden jeg var ret lille, og det er altid, noget, som jeg har sat rigtig stor pris på. , men er dog stoppet nu. I sæson 14/15 startede jeg som hjælpetræner, og sidenhen har jeg været træner for diverse børnehold og springhold, hvor jeg også har deltaget i divsere kurser. Jeg ser en stor glæde i at være sammen med gymnaster, hvor jeg kan se, at jeg er med at udvikle dem.
Se hele beskrivelsen
Gitte Johnsen
Beskrivelse

Jeg har selv været gymnast for rigtig mange år siden.Men har altid haft stor interesse i af følge med især når min søn skulle til konkurrencer og da han har været på Gymnastikefterskolen Stevns.

Mit nuværende arbejde er på en medicinal firma, men er uddannet på lager og kontor.

Syntes det lød spændende at starte et nyt hold op som SMART Træning som kan hjælpe os alle igennem livet.

Har været på DGI kursus i SMART Træning hvor jeg har fået en masse øvelser som kan træne vores hukommelse og hjerne.

Glæder mig til at lærer fra mig.

Se hele beskrivelsen
Hannah Celine Nielsen
Beskrivelse
Jeg har gået til gymnastik lige siden jeg kunne gå :-) - både til rytme og spring. Gymnastik er en fatastisk sport som alle burde prøve. Som hjælpetræner vil jeg hjælpe andre børn med at få nogle sjove og lærerige træningstimer.
Se hele beskrivelsen
Helle Johansen
Beskrivelse
Jeg bor i Holme Olstrup, sammen med min mand og to drenge (Victor og Oscar). Til daglig arbejder som sygeplejerske på Køge Universitets Hospital.
Jeg har tidligere dyrket en masse spring gymnastik, også på konkurrence plan, men der er mange mange år siden.
Jeg synes det er vigtigt at børn, går til sport, at de får rørt sig, også trods de lange skoledage, det giver dem en masse socialt, på kryds og tværs af kønnene og alder også.
For mig er det også vigtigt, at under træningen er der en del regler som skal følges af alle, også selvom det skal være sjovt, dels for at alle kan holde ud og være med, men også så sikkerheden er i orden og at denne bliver overholdt.
Jeg vil møde op hver onsdag med smil på læben, og være med til at sørge for at alle får 1½ times go´træning.
Se hele beskrivelsen
Iver Christensen
Beskrivelse
For mig er motion en vigtig del af hverdagen. Jeg er 83 år, og nyder især et aktivt liv udendørs, men vinteren kalder på de indendørs aktiviteter. Jeg har været gymnast, line-danser, fodbold- og håndboldspiller i mange år
Se hele beskrivelsen
Jackie Nielsen
Beskrivelse
Jeg har stor interesse i at udvikle børnenes færdigheder i gymnastik. Jeg har tidligere uddannet mig som sportsmassør(speciale i idrætskader) og har udvidet førstehjælpskursus. Endvidere har jeg været med som instruktør på det øvede springhold siden 2015. I den forbindelse har jeg været på flere kurser inden for modtagning og springteknik.
Se hele beskrivelsen
Jesper Thorvøe Andersen
Beskrivelse
Som ung har jeg dyrket svømning og volleyball, men nu er det boksetræning i foreningen jeg hygger mig med. Jeg har selv 3 børn i alderen 2-3 år og har været med som forældre på forældre/barn 0-2år og har det forgangne år selv haft forældre/barn 3-4år. For mig er det vigtigt at børn får lov til at udfolde sig gennem deres krop for at udvikle deres koncentration, motorik og sanser.
Se hele beskrivelsen
Jonas Skovholm Johnsen
Beskrivelse
Jeg har gået til gymnastik lige siden, jeg kunne gå. Jeg har været en del af foreningen i mange år både som gymnast og hjælpetræner. Jeg har været en del af et konkurence hold i Næstved. Har en del kursuser i både modtagning, forskellige lege og opvarmninger. Jeg har lige afsluttet et år på Gymnastikefterskolen Stevns årgang 17/18. Der var jeg en del af Teamgym linjen. Har også hjulpet på de Camps der er blevet holdt på skolen. Jeg har samlet en masse erfaring, som jeg glæder mig til at dele ud af og glæder mig også til at udvikle gymnasterne.
Se hele beskrivelsen
Junker Sørensen
Beskrivelse
Jeg har været gymnast lige fra jeg kunne gå, og har selv gået på Annes hold, da jeg var lille.
Jeg vil rigtig hjælpe små børn med at synes, det er sjovt at gå til gymnastik.
Se hele beskrivelsen
Karin Skovgård Nielsen
Beskrivelse
Jeg er hjælpeinstruktør på "Spring øvede", og har en stor interesse for gymnastik og ønsker at være med til at skabe et hold hvor alle har det sjovt og lærer noget. Det er vigtigt for mig at kunne bidrage med en frivillig indsats så vi her i vores lokalområde kan fastholde gode fritidstilbud. Hjælpeinstruktør på spring øvede siden 2014.
Jeg har i flere år selv været gymnast på LBQ - rytmehold for voksne kvinder.
Se hele beskrivelsen
Maria Strange
Beskrivelse
Jeg har dyrket mange former for sport, styrketræning og holdtræning de sidste mange år. Jeg er ikke uddannet instruktør, men bruger mine egne erfaringer med træning i min undervisning. Jeg arbejder som pædagog i en daginstitution, og er vandt til at organisere, og stå foran, i mit daglige virke. Jeg elsker musik og motion, og at have det sjovt i træningen. Det er det jeg synes er så dejligt ved holdundervisning.
Se hele beskrivelsen
Mette Nygaard Larsen
Beskrivelse

Jeg er uddannet idrætslære og har undervist børn, junior & voksne i gymnastik i lokal området samt Næstved hele mit liv. Jeg har mange forskellige kurser inden for motorik/gymnastik og bliver ved med at udvikle mig inden for det område så længe jeg synes det er spændende. Jeg har tidligere deltaget i det lokale foreningsarbejde, men synes bestemt at min plads i gymnastikforeningen er som instruktør, for at udvikle den enkelte gymnast, støtte op om andre instruktørere samt hjælpeinstruktørere og skabe socialt sammenhold i foreningen. Jeg er til daglig pædagog i en idrætsinstitution og er vejleder i DGI-storstrømmen.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Oscar Vilsner Johansen
Beskrivelse
Jeg er 13 år gammel og går i 7. klasse på afd. Fensmark, men har indtil sommerferien gået i afd. Holme Olstrup.
Jeg har gået til gymnastik i 13 år i Lundebakke GF, de sidste mange år har jeg gået på spring-holdet. 2 andre dage om ugen spiller jeg fodbold i TOF.
Glæder mig til at være hjælpetræner og have det sjovt sammen med jer.


Se hele beskrivelsen
Pia Østerby Elin
Beskrivelse
Jeg startede til gymnastik i 1960, og har siden 1974 undervist både børn og voksne i rytmisk gymnastik.
Jeg har en lederuddannelse i gymnastik fra Højskolen i Sønderborg 1978.
Midt i 90érne holdt jeg en pause fra undervisningen, ikke gymnastikken, jeg skulle lige prøve
mig selv af med noget dans og løb. Men siden 2006 har jeg haft den store glæde at stå i spidsen
for Power Mix holdet fra Næstved.
Jeg brænder for rytmisk gymnastik til voksne, at koreografere, sammensætte opvisningsprogram,
at bidrage til alle kan udøve motion, der skaber glæde og en sund sjæl i en sund krop.
I min undervisning lægger jeg vægt på at alle får mulighed for at yde deres bedste, udfra de
kompetancer vi hver især har. Undervisningen indeholder de vigtigste elementer i gymnastikken/
motionen: Styrke/udholdenhed, kondition, smidighed, balance, koordination.
Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder til dagligt på hjerteambulatoriet på Næstved
Sygehus. Jeg har 1. hjælpskursus og udvidet HLR kursus.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rebecca Høj Borrell
Beskrivelse
Jeg startede som gymnast her i foreningen i 2002. Jeg har holdt ved og været gymnast lige siden, både på side linjen, på gulvet og som instruktør, både her i foreningen og i DGI storstrømmen. Jeg startede som instruktør i 2016 og har beskæftiget mig med med børn mellem 0-8 klasse. Jeg startede i 2016 på uddannelsen som pædagogisk assistent og i fremtiden vil jeg læse videre til pædagog. Jeg er instruktør fordi jeg ønsker at udvikle børnene, da jeg har forståelsen for børnenes udvikling, og ønsker at udvikle børnene i den rigtige retning, motorisk og relations mæssigt. Jeg brænder for dansen, og for at lærer fra mig, med alt det jeg har lært.

Se hele beskrivelsen
Sanne Lind
Beskrivelse
Jeg er uddannet akupunktør og zoneterapeut. Jeg har deltaget i kurser omkring statikkorrektion, kostkurser, Helle Gotved gymnastik, ball-stick, diverse blandede inspirations gymnastik kurser, Birgitte Nymanns, Flad mave, stærk ryg og gymnastik med den store bold, Qi gong, løbe instruktør kurser samt mavedans.
Se hele beskrivelsen
Sisse Nygaard Hansen
Beskrivelse
Jeg har gået til gymnastik i over 10 år, hvor jeg har dyrket både rytme og springgymnastik. Det er første år som hjælpeinstruktør på springhold i foreningen og jeg har deltaget på kurser, hvor jeg dygtig gører mig selv og har lært hvordan jeg lærer fra mig.
Se hele beskrivelsen
Sofie Rafael Wichman Sørensen
Beskrivelse
Jeg har været gymnast i foreningen i over 10 år.  Jeg har tidligere været hjælpeinstruktør på børnehold og skal i år være træner på LB junior. Jeg har deltaget på flere gymnastikkurser, bl.a. hjælpeinstruktør 1.
Se hele beskrivelsen
Sophia Borrell
Beskrivelse
Jeg har selv gået til gymnastik siden jeg var helt lille. Jeg går selv til spring og rytme gymnastik. Jeg var også hjælpetræner på Stjernemix sidste år og glæder mig meget til at starte en sæson til!
Se hele beskrivelsen
Stefanie C.D. Lassen
Beskrivelse
Min profession har indtil 1.4.2015 været aktiv fysioterapeut. Jeg har erfaring med at arbejde og aktivere både ældre og yngre mennesker. På grund af min baggrund kender jeg alt om kroppens funktion og skavanker. Jeg har adskillige kurser i gymnastik, som jeg har undervist i mange år. 
Se hele beskrivelsen
Sussi Lindén
Beskrivelse
Igennem de sidste 10 år har jeg været aktiv gymnast på det lokale hold Q-erne,

hvilket har givet mig mod og lyst til, selv at prøve kræfter med instruktør-rollen på holdet GymDance Light.

Jeg er uddannet bioanalytiker og arbejder på Næstved Sygehus.

Også har to døtre på hhv. 16 og 18 år og en fantastisk kæreste.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Trine Raahauge Larsen
Beskrivelse
Jeg har været gymnast i foreningen i mange år.  Jeg har været rytmeinstruktør i foreningen i nogle år.  Jeg har de seneste år gået på motionsbokseholdet, og er nu også med-instruktør på holdet. Jeg har deltaget i en del gymnastik rytme grundkurser, samt taget instruktøruddannelsen. Jeg er gymnasieelev og i min fritid dyrker jeg en del gymnastik, løb og træning.
Se hele beskrivelsen