Formand
Joy Sørensen
Præsentation

Jeg har kontakten til DGI, Næstved Kommune, offentlige instanser og naturligvis det overordnet ansvar for at det daglige arbejde i alle foreningens hjørner og niveauer fungerer så godt som muligt. Jeg lægger stor vægt på, at alle trives i vores forening. Jeg værdsætter ærlighed, og modtager meget gerne ros og ris uanset emnet. Jeg ønsker, alle der har kontakt til Lundebakke GF får en god oplevelse.

Kontakt: formand@lbgf.dk

Se hele beskrivelsen
Næstformand
Camilla Raahauge Larsen
Præsentation

Jeg arbejder med mange forskellige bestyrelsesopgaver i løbet af en sæson, men en af de største opgaver er lokalopvisningen i Toksværd Hallen. Der er mange ting der skal gøres – ikke store og tidskrævende, men mange små opgaver. Så jeg vil meget gerne høre fra dig, hvis du har lidt tid og kræfter til at hjælpe os med at få løst opvisningsdagens opgaver så godt som muligt.

Kontakt: naestformand@lbgf.dk

Se hele beskrivelsen
Kasserer
Karin Skovgård Nielsen
Præsentation
For mig er det at være med i bestyrelsen vigtigt, fordi jeg gerne vil være med til at præge og støtte det lokale foreningsliv. I bestyrelsen er der både små og store opgaver der skal løses, og det er dejligt at være med. Jeg hjælper også på det store springhold, og har i flere år gået på et af foreningens gymnastikhold.
 
Kontakt: kasserer@lbgf.dk 
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Ditte Ebert
Præsentation
Jeg valgte at gå ind i bestyrelsen i 2018, da jeg synes det er vigtigt vi holder gang i vores lokale forening. Jeg har en datter der er aktiv i gymnastik foreningen og 2 drenge der er aktive i TOF, vores lokale fodboldklub. Der er mange små opgaver der skal løses og det er vigtigt, at vi støtter op og hjælpes ad, der hvor vi kan, hvis vi vil bevare vores små lokale foreninger.
Se hele beskrivelsen
Fie Fisker
Præsentation
Jeg sidder med i bestyrelsen i lundebakke gf som forældrerepræsentant og er derudover springinstruktør på begge spring hold.
Se hele beskrivelsen
Tommy Skjold
Præsentation

Min opgave er at holde styr på alt det IT tekniske. Opdatere foreningens hjemmeside og sociale medier. Sende nyheder og information ud på foreningens facebook side m.m.. Sørge for at elektroniske dokumenter bliver arkiveret i forhold til den ny lovgivning på området.

Oplever du fejl på hjemme siden eller anden IT fejl så send mig gerne en mail: it@lbgf.dk
 
Min motivtion er at det er sjovt at være i et støre fældeskab.
Jeg er ikke selv den store gymnast men det er mine 2 børn, som begge er aktive i foreningen og
som far vil jeg gerne støtte op om foreningen på min måde.
Se hele beskrivelsen
Suppleant
Helle Johansen
Præsentation
Der er rigtig mange praktiske opgaver - både i forbindelse med selve gymnastikholdene og i at få foreningens andre aktiviteter. Jeg er glad for at kunne hjælpe med diverse ting. Det er blandt at dele sæsonfolder ud, hjælpe med dragter og tøj eller købe frugt til løbebørnene. Det er ikke krævende, men det er vigtigt, at vi er flere til at hjælpe med de mange forskellige opgaver.
Se hele beskrivelsen
Helle Thorkenholdt
Præsentation
Frivillighed er et must, for at vores små foreninger kan holdes kørende, derfor hjælper jeg bla. som referent til bestyrelsesmøder og med praktiske opgaver til gymnastikopvisningen.
Jeg har deltaget i lokalt foreningsarbejde siden jeg var ganske ung, fordi jeg tror på, at et godt fællesskab, hvor vi kan dyrke sport og være sociale, betyder alverden for både børn og voksne i vores lokal samfund.
Se hele beskrivelsen