RO-linger

Info

Velkommen til RO-lingerne.

Dette er holdet for dig, der kan være lidt udfordret på din sensitivitet; du har ikke brug for, der er for meget larm eller mange mennesker i salen på en gang, og du er glad for, at der er flere genkendelige ting/rutiner i løbet af gymnastiktimen. 

Motorisk kan du sagtens følge med dine jævnaldrende venner, og du har det bedst, når du har mor, far eller en anden voksen med til gymnastik. 

Hvad skal vi lave til gymnastiktimerne? 

Vi skal lave alt det, man laver til gymnastik; vi skal løbe, kravle, hoppe, hinke, gå på line og alt det andet, man for det meste gør til gymnastik. Vi skal udfordre os på forskellige redskaber og lave små motoriske serier - både med og uden musik. 

Vi vil starte og slutte timen på samme måde, hver gang, ligesom du vil opleve flere gentagelser f.eks. samme opbygning af redskaber, de samme små motoriske serier med mere, alt dette for at udvikle børnene og gøre det trygge i det genkendelige.

Jeg vil sætte stor pris på, at forældrene vil være aktive undervejs i gymnastiktimen samt give en hånd med oprydningen, når vi slutter timen.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen