Jumping Fitness (Onsdag)

Info

Smil, sved og styrke på trampolin! Jumping fitness består af et mix af 15 basis trin som bruges i forskellige serier på trampolinen til et hav af god musik. Alle kan være med på Jumping Fitness og du er garanteret sved på panden til god musik. Jumping fitness er en god interval træning som giver dig både styrke og god kondition. Jumping fitness er for de fleste og en skånsom træningsform for kroppen pga den affjedring som trampolinen giver. Selv er jeg opereret i knæet flere gange men denne form for træning fungere for mig- er du i tvivl så kom og prøv!

Onsdagsholdet er både for begyndere og øvet som gerne vil forbrænde en masse kalorier hvor vi har det sjovt samtidig. Hver serie er af en 2-4 minutters varighed hvorefter der er kort vandpause indlagt inden næste serie. En typisk Jumping time er bygget op hvor vi starter stille og roligt med opvarming og næst bygger mere tempo og power på og til sidst slutter af med massere af power. Inden vi slutter af vil der være fokus på at styrke et muskelområde i form af funktionel træning. Det vigtigste for mig er at træningen er effektiv og at vi har det sjovt samtidig! Jeg glæder mig til at se dig til Jumping Fitness! Medbring med fordel indendørssko, drikkedunk og et håndklæde.

Hvornår frarådes Jumping Fitness?

Lider du af hjerteproblemer frarådes Jumping Fitness pga. den høje intensitet. Er du gravid eller har du lige født frarådes Jumping Fitness. 4-6 måneder efter du har født kan du genoptage/begynde Jumping Fitness men er du i tvivl bør du rådføre dig med din læge. Jumping Fitness kræver en masse core styrke og vil derfor også være en fantastisk træning for dig som trænger til træning eller genoptræning af bækkenbunden.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Jumping Fitness (Onsdag)2310
Onsdag Tid: 18:30 - 19:30
Sted: Holmegaardskolen Toksværd Afdeling, Gymnastiksalen
Instruktør: Carina Bundgaard Olsen /

Der er to trampoliner til + 120 kg, kontakt os hvis du vil reserve en.


Husk indendørssko, drikkedunk og håndklæde.

Holdnummer: 2310
Periode: 13.09.2023 - 29.05.2024
Pris: 850 kr.
Tilmeld