Krudtugler m. vedhæng (3-5)

Info

Har du og dit barn lyst til at bevæge sig og have det sjovt sammen med andre? Har I lyst til aktiv leg og sjov, som udvikler jeres fællesskab og inspirerer? Så er Krudtuglerne lige noget for jer. 

På holdet nyder vi godt af en kæmpe gymnastiksal, utallige redskaber og plads til fri fantasi. Gymnastik skal være sjovt, tilpas udfordrende og vigtigst af alt legende for både de vilde og de stille. Det skal være spændende at bevæge kroppen og lege med hinanden. Derfor er alle lege og øvelser på holdet udarbejdet med tanke på basis færdigheder, hvorpå vi leger gymnastikken ind. 

Når børn og voksne knokler med sjove legeaktiviteter, stimuleres både kroppen og den del af nervesystemet, som får børn til at føle glæde, velvære og tilfredshed. Vi slutter timen af med at udforske forskellige lege, ase-mase-legeaktiviteter og udspænding, der gavner både børnenes kropslige udvikling og skaber forbindelse mellem de deltagende børn og voksne. 

Alle er velkomne på holdet og med flere års erfaring som instruktør, giver Dennis god plads til at lege på alle børnenes niveau – og måske du selv bliver udfordret lidt også undervejs.


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen