Krudtugler med forældre (3-5)

Info
Dette hold er for drenge og piger fra 3-5 år, der elsker at bruge og udfordre kroppen sammen med deres forældre, bedsteforældre eller en helt anden, der har lyst til at bruge en times gymnastik på barnet. Vi skal have styrket motorik og bevægelse, derfor skal vi krybe, kravle, trille, hoppe (ned), og løbe. Vi skal prøve kræfter med forskellige forhindringsbaner, grine og lege. Timerne vil starte og slutte på samme måde, for at gøre det genkendeligt, og vi vil også lave samme opvarmning hver gang – og når vi er blevet rigtig gode, skal vi vise det noget af det til gymnastikopvisningen. Gymnastik skal være sjovt derfor er hver enkelt med på egne præmisser og kommer til at udfordre egne grænser.
 
Det er god ide, at barnet har bare fødder eller gymnastiksko på (ikke strømper) så barnet står bedre fast, når vi skal bevæge os. Det kan også være en god ide at medbringe en drikkedunk, da man godt kan blive tørstig, når man rører sig meget. Jeg har en forventning om, at forældrene deltager aktivt, både under opvarmning, ved opsætning af redskabsbane og når der skal ryddes op.

 

  
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

2108
Tirsdag Tid: 16:30 - 17:30
Sted: Holme-Olstrup Idrætsanlæg (indkørsel fra Loddervej), Gymnastiksalen
Instruktør: Jesper Thorvøe Andersen / Karen Raff /

Det er en god idé, at barnet har bare fødder eller gymnastiksko (ikke strømper), så barnet står bedre fast, når vi skal bevæge os. Det kan også være en god idé at medbringe en drikkedunk, da man godt kan blive tørstig når man rører sig meget. Jeg har en forventning om, at forældrene deltager aktivt, både under opvarmning, ved opsætning af redskabsbane og når der skal ryddes op.

Periode: 14.09.2021 - 24.03.2022
Tilmeldte: 25/25
Pris: 525 kr.
Udsolgt