Klubmodul henter siden
LB-Juniormix
Dragter LBJ | 2327
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

LB Juniormix

Er et hold der kombinerer spring, rytmisk gymnastik og dans. Holdet er for let-øvede gymnaster. 

Det indebærer at vi forventer man har styr på de basale springelementer, herunder vejrmølle, araber,  kolbøtte og afsæt i trampolin – ophop. Endvidere er det et krav at gymnasten kan koncentrere sig i træningen, forstå en besked og møder med en positiv indstilling. Vi vil derfor forbeholde os retten til at flytte på den enkelte gymnast, hvis vi vurderer at gymnasten vil få større udbytte af at gå på springspirerne, som er vores andet springhold. Det er i høj grad for gymnastens skyld så det bliver en sjov og lærerig sæson. 

På holdet vægter vi det sociale meget højt. Jo bedre gymnasterne på holdet har det med hinanden, desto bedre bliver miljøet for at udvikle sig. Derfor vil vi i løbet af træningerne arbejde meget med samarbejde og fællesskab, særligt på tværs af aldersgrupperne.

Vi arbejder med styrke og kondition. Det er vigtigt at gymnasterne får styrket deres krop og muskler, så de har en god føling med hvor kroppen skal spændes.

I løbet af sæsonen har vi planer om ekstratræninger, både i springcenter men også i vores egen hal, hvor vi i den grad har fokus på sammenholdet. 

Vi er klar med et nyt og spændende tema og håber at se både nye og kendte ansigter.

Tag endelig kontakt til en af instruktørerne hvis du er i tvivl om hvor dit barn skal gå.

Læs mere

Indbetaling til dragter på LB Juniormix

Startdato
13.01.2024
Slutdato
16.03.2024
Pris
300,00 kr.