Klubmodul henter siden
Springspirer
Springspirer (6-12) | 2313
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Er et hold hvor gymnasterne lærer de elementære grundprincipper i gymnastikken. Vi kombinerer spring med rytmisk gymnastik og skal lære mindre serier.

For at lære det basale, er det vigtigt med mange gentagelser. Vi øver del-elementer med for-øvelser til basale spring for at kunne rykke videre op på LB juniormix, vores springhold for mere øvede gymnaster. Vi arbejder med styrke og kondition. Det er vigtigt at gymnasten får styrket deres krop og muskler, så de har en god føling med hvor kroppen skal spændes.

I løbet af sæsonen har vi planer om ekstratræninger, både i springcenter men også i vores egen hal, hvor vi i den grad har fokus på sammenholdet. Vi har planer om at deltage i en DGI forårsopvisning samt vores lokalopvisining i marts. Der må påregnes en udgift på opvisningstøj på omkring 100 kr.

Vi vægter det sociale højt, og det skal være sjovt at gå til gymnastik, og vi arbejder meget med sammenholdet så alle er trygge ved at være til gymnastik. Vi øver at stå i kø, og at forstå beskeder.

Vi forventer at gymnasten kan være i hallen uden en forælder. 

Læs mere

Vi har planer om at deltage i en DGI forårsopvisning samt vores lokalopvisining i marts. Der må påregnes en udgift på opvisningstøj på omkring 100 kr.

Påklædning: Opsat hår og tøj der ikke skiller på midten.

Startdato
13.09.2023
Slutdato
20.03.2024
Pris
700,00 kr.