Klubmodul henter siden
(1926) LB juniormix
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
LB_Juniormix er en kombination af sidste sæsons “Spring øvede” og “Showdance”. Kombinationen gør, at der er bedre mulighed for selv at vælge hvor meget dans og spring man har lyst til. Rent praktisk vil det sige, at man har mulighed for at vælge at være springer, danser eller en blanding.

På holdet vægter vi det sociale meget højt. Jo bedre gymnasterne har det med hinanden, desto bedre bliver miljøet for at udvikle sig. Derfor vil vi i løbet af træningerne arbejde meget med samarbejde og fællesskab, særligt på tværs af aldersgrupperne. I løbet af sæsonen har vi planer om ekstratræninger, både i springcenter men også i vores egen hal, hvor vi i den grad har fokus på sammenholdet.

For at kunne udvikle springgymnasterne bedst muligt, forventer vi at de har styr på de basale elementer, herunder vejrmølle, araber, koldbøtte og afsæt i trampolin (ophop). Vi vil derfor forbeholde os retten til at flytte på den enkelte gymnast, hvis vi vurderer, at niveauet endnu ikke er der hvor vi kan udvikle på det. Er man i tvivl om gymnasten har niveauet til, at få det optimale ud af træningen, så tag endelig kontakt til en af instruktørerne.

På dansesiden vil der blive arbejdet med forskellige dansegenrer bl.a. girly, hiphop og contemporary.

Vi er igen i år klar med et nyt og spændende tema, og vi håber at se en masse både nye og “gamle” friske gymnaster!
Læs mere
Startdato
11.09.2019
Slutdato
25.03.2020
Pris
950,00 kr.