Opdateret d. 7/12-21 

COVID-19

 
 
Foreningsidrætten er fortsat igang, og det håber vi den bliver ved med. I Næstved Kommune er incidensgrænsen på 400 smittede pr. 100.000 indbyggere overskredet,  og Næstved Kommune er derfor kategoriseret som en kommune med "høj smitte". Nedenstående tiltag anbefales til idrætsforeninger, og disse tiltag følger vi selvfølgelig: 
  • Klæd om hjemmefra - I det omfang, det er muligt, opfordres alle børn og unge til at møde op omklædte.

  • Bed forældrene aflevere deres børn udendørs - Er det muligt, så bed forældrene om at aflevere og hente deres børn uden for hallen.

  • Hold afstand - Mind forældre og andre voksne om at holde afstand, hvor det er muligt. Afstandanbefalingen gælder ikke mellem udøvere, trænere samt mellem forældre og børn ved børn-voksenaktiviteter mv.

  • Opdel aktiviteterne i mindre grupper - Kan aktiviterne på en naturlig møde planlægges for mindre og faste grupper/hold, anbefales dette.

HVIS DU HAR SYMPTOMER PÅ COVID-19, opfordrer vi til at du bliver hjemme, samt bliver corona testet.

HVIS DU ER TESTET POSITIV FOR COVID-19, og har været til gymnastik/idræt i vores forening, så opfordrer vi til at du kontakter vores formand Joy, så der kan sendes besked til alle på holdet, hvor vi opfordrer alle til at blive corona testet. Dette er anonymt.

Hvis I har spørgsmål til ovenstående, er I velkomne til at kontakte Helle Jo. - 22582116

Kravene vil kunne blive justeret hen af vejen i sæsonen, afhængigt af udmeldningerne fra myndighederne.
 
- Bestyrelsen