Info
Seniormix er holdet for dig over 16 år, som har lyst til at lave gymnastik og udfordre dig selv. Om du lige er hjemvendt fra efterskole, har lavet gymnastik for mange år siden eller er helt ny indenfor gymnastikken betyder ikke noget, så længe du er klar på at udvikle dig og give dig selv en udfordring.

Vi træner hver anden søndag (i lige uger), hvor vi tager udgangspunkt i gymnasternes ønsker til træningen. Der vil være mulighed for både spring, rytmisk gymnastik og dans.

Det sociale på holdet vægtes meget højt, og det skal være en fest at komme til gymnastik! Et hold med et godt sammenhold, giver gode rammer for at udvikle sig, hvor der er plads til at grine og lave fejl. Vi håber også at kunne få stablet et par sociale arrangementer på benene i løbet af sæsonen.

Træningerne vil til sidst ende ud i et brag af en opvisning til vores lokalopvisning. Der vil også være mulighed for en DGI opvisning, hvis der er stemning for det.

Vi har allerede nu planlagt et par ekstratræninger, hvor der vil være mulighed for at springe i et rigtigt springcenter.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Seniormix - (1922)
Søndag Tid: 11:00 - 12:40
Sted: Toksværd Hallen, Hallen
Instruktør: Jonas Skovholm Johnsen / Sofie Rafael Wichman Sørensen /
(OBS) kun i lige uger Start uge 38 (OBS)
Periode: 22.09.2019 - 22.03.2020
Tilmeldte: 1/30
Pris: 600 kr.
Tilmeld