Info

 

Lundebakke Gymnastikforening præsenterer det nyt tiltag i klubben under fanen løb. Dette er et trail/cross inspireret løbehold. Det går ud på at udfordre sig selv og springe ud i noget nyt. Hvorfor holder vi os altid til de kendte skovstier? Hvad er det, vi er bange for ude i den ukendte skovbund? Her tage vi udfordringen op og løber lige så meget uden for stierne, som vi løber på stierne. Holdet er for alle, der har mod på det ukendte. Der lægges stor vægt på sammenholdet, vi løber ud sammen og kommer hjem sammen, men der skal også være plads til at føle sig udfordret.

I samme tidsrum som det nye løbehold, kommer tilbuddet om et gåhold, der i alt enkelthed beskæftiger sig med en god omgang walk-and-talk og er for dem, der enten ikke kan/er til løb. Gåholdet vil være afsted ca. lige så længe som løbeholdet, så der er mulighed for at få lokket børnene eller den bedre halvdel med.

Begge hold mødes på parkeringspladsen på Villa Galina vej, der hvor vejen går ned til Paradishaven i Gisselfeld Skov om torsdagen kl. 18.00. Det forventes, at løberne på holdet kan løbe 5 km uden pause, da dette er et hold for den øvede løber. Der er ingen specielle forudsætninger for at deltage på gåholdet.

Man kan enten tilmelde holdet via Lundebakkegf.dk for hele sommer perioden til 300 kr.

Det er også muligt med gæste abonnement på 20 kr. pr. gang inden løb start.

Gå-holdet er gratis.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen