Info

Dette hold henvender sig til let øvede og øvede gymnaster, som selv ønsker at udvikle sine egne færdigheder i forskellige spring.

Vi vil i år have fokus på grundteknikker, således at der er mulighed for at blive dygtigere til de enkelte spring og det vil vi gøre ved at lave stationer for at tilgodese den enkelte gymnast færdigheder og dygtiggøre sig i springet, så der sker en udvikling.

Der vil igennem sæsonen blive lavet rytmeserier i forskellige sværhedsgrader indeholdende både balance og smidighed.

Smidighed, styrke og konditionstræning vil være en naturlig del af opvarmningen.

Det forventes at du som gymnast på holdet prioriterer at deltage i træninger, opvisninger, evt. ekstra træninger og evt. hjemmeøvelser. Vi har en forventning om, at du møder engageret op til træning.

For at kunne gå på holdet skal du være i gang med, eller kunne mindst 2 ud af 4 følgende ting:

  1. Forlænssalto i trampolin
  2. Overslag over plest/køleskab
  3. Kraftspring med let modtagning
  4. Araber-flik med let modtagning

Der er fortsat plads til ALLE uanset niveau i Lundebakke GF, dog fra den nye sæson blive de 2 springhold opdelt på en ny måde. Der vil være et begynder/let øvet hold og et øvet hold.

Ved at sammensætte gymnaster på samme niveau, kan vi effektivisere undervisningen og målrette springene. Vi mener, at vi tilgodeser den enkelte gymnast bedst muligt, ved at niveau-inddele og ved det sikrer vi den bedst mulige udvikling hos gymnasterne, uanset hvilket niveau de er på.

Instruktørerne vurderer kort efter sæsonstart placering af de enkelte gymnaster, og muligheden forelægger at nogle gymnaster flytter hold.

Vi glæder os til at se dig

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(1811) Spring øvede Kombi
Tid/Sted
Onsdag 17:10-19:00 Toksværd Hallen, Hallen
Instruktør: Fie Fisker / Fie Køtter / Helle Johansen / Jackie Nielsen / Jonas Skovholm Johnsen / Karin Skovgård Nielsen / Sofie Rafael Wichman Sørensen /
Startdato
12.09.2018
Slutdato
27.03.2019
Tilmeldte
19/40
Kort beskrivelse
Dette hold henvender sig til let øvede og øvede gymnaster, som selv ønsker at udvikle sine egne færdigheder i forskellige spring. Vi vil i år have fokus på grundteknikker, således at der er mulighed for at blive dygtigere til de enkelte spring og det vil vi gøre ved at lave stationer for at tilgodese den enkelte gymnast'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' færdigheder og dygtiggøre sig i springet, så der sker en udvikling. Der vil igennem sæsonen blive lavet rytmeserier i forskellige sværhedsgrader indeholdende både balance og smidighed. Smidighed, styrke og konditionstræning vil være en naturlig del af opvarmningen. Det forventes at du som gymnast på holdet prioriterer at deltage i træninger, opvisninger, evt. ekstra træninger og evt. hjemmeøvelser. Vi har en forventning om, at du møder engageret op til træning. For at kunne gå på holdet skal du være i gang med, eller kunne mindst 2 ud af 4 følgende ting: Forlænssalto i trampolin Overslag over plest/køleskab Kraftsp
Pris
950 kr.
Tilmeld